PDA

Επιστροφή στο Forum : βαψε οτι θελεις...αλλα μην κανεις σε αλλον ζημια!!


gp35
05-09-07, 20:07
γειασας και απο εδω...
κατεβηκα απο το σπιτι και παω να παρω το αυτοκινητο...βλεπω με τα ματια γουρλομενα και με εναν τρελο βρασιμο στο αιμα μου το αυτοκινητο......ηταν γεματο απο μικρες πιτσιλιες πιθανοτατα απο ασβεστη.....γυρισαν τα μυαλαμου λετε και εβλεπα αυτοκινητο τη;ς δαλματιας...
αφου πεσαν τα χοντρα μπηνελικια δυνατα και εας με κοιτιουσαν οι περαστικοι....με μια κινηση απερισκεπτη πηρα καθαρο οινοπνευμα και τολμησα να τα βγαλω....μην σχολιαζεται ξερω την μου λετε ΤΩΡΑ....τι να κανω βρε παιδια ειπα απο αμηχανια το επραξα θολωσα!!
τελικο αποτελεσμα? ειναι σαν να εχει φυγει το βερνικη εχει θολουρα στο χρωμα...
απλα θελω να ρωτησω ...εχει η μαμα κατι βελτιωτικα γυαλισμα κτλ.....να αγορασω και να το περασω ενα χερι? η δεν θα κανω τπτ?
προτεινετε καποιο αλλο τροπο?

s_goudis
05-09-07, 20:11
φιλε προτείνω να παρεις αλοιφη 3Μ που χρησιμοποιούν οι μπογιατζήδες αυτοκινήτων! Ετοιχε να ειμαι παρών σε ενα αυτοκίνητο που ειχε θαμπωμένο χρώμα και εγινε "θαυμα"! Δυστυχώς προλαβα να δω μονο την μαρκα εΜ και οχι περισσοτερες λεπτομέριες! Πιστευω αν πας σε ενα μαγαζί που πουλάει χρώματα και βαφές αυτοκινήτων να καταφέρεις να την βρεις!!!

gp35
05-09-07, 20:13
ευχαριστω φιλε!! θα κανω μια ερωτηση και εκει!!

s_goudis
05-09-07, 20:17
Επίσης! οτι προιον παρεις κοιτα να προοριζετε για επαγγελματίες! τα υπολοιπα τυπου που πουλανε στα βενζιναδικα και αξεσουαρ μπορει να λύσουν το προβλημα σου αλλα θα ειναι παροδικο!την εχω πατήσει γι αυτο το λεω. παντως υπάρχει πολυ γ@@@@@νος κοσμος σε καταλαβαίνω γιατι την εχω πατήσει και εγώ!

Christos 330i ///M
06-09-07, 13:33
Γιωργο κανε μια ερωτηση στον Σωτηρη 328 . . .

Αυτος μιας και ειναι η δουλεια του θα σε βοηθησει καταλληλα . . .

rast
24-09-07, 19:00
file mporeis na pas se fanopoieio kai na sto gialisoun me aloifes kai troxo...einai poly kalh lysh, omws den kserw timh giati to ekana monos mou me enan filo kai plhrwsa mono tis aloifes...

gp35
24-09-07, 21:26
ευχαριστω φιλοι μου...πραγματι πηγα και εκανα μια αλοιφιερα στο αμαξι ειχε οντωςδιαφορα και αισθητη.... τελικα το ξεπερασα το προβλημα και ειμαι εικανοποιημενος...ευχαριστω σε ολους σας που απαντησατε....christos330///m....ενταξη ολα καλα πηγαν ...θα σου τηλ αυτες της ημερες!!!

george_grat
25-09-07, 18:11
Μπορείς ακόμηνα δεις και τα προϊόντα της Maguire. Είναι Αμερικάνικά και προορίζονται για αυτήν την χρήση.