PDA

Επιστροφή στο Forum : UFO...


jonmedic
30-09-07, 00:04
Τι γνωμη εχετε γιαυτο?Υποτιθεται οτι ειναι το ονομα alien space ship που επεσε στο Roswell...
EΛΕΥΘΕΡΙΑ




Θεμα αυτοκινησης δεν ειναι και αυτο??

sotirisl
30-09-07, 00:59
ζήτω η ομάδα Ε!

konas
30-09-07, 12:27
Ζουν ανάμεσα μας

thanasis525
30-09-07, 13:23
Εγω προσωπικα εχω ασχοληθει αρκετα με το θεμα και πιστευω υπαρχουν αυτα τα οντα τα οποια ειναι νοητικα ανωτερα απ'τον ανθρωπο και εχουν πολυ μεγαλητερη τεχονλογικη εξελιξη. Κατασκευαζοντας υπερεξελιγμενα σκαφη και εχοντας επινοησει τροπους ταχυταχης μεταφορας καταφεραν να ανακαλυψουν τον πλανητη μας. Απο ατομα που εχουν ασχοληθει με επαγκελματισμο πανω στο θεμα πιστευεται οτι εχουν δημιουργησει δικες τους βασεις στον πλανητη. Στην ελλαδα υστερα απο χρονια παρατηρησεων εικαζεται το γεγονος βασεων τους, μια κοντα στον Ολυμπο και αλλη μια κοντα στην Κρητη. Επισης υπαρχει μια βαση στην Αδριατικη(υποθαλλασια). Πανω απ΄την ελληνικο εναεριο χωρο περνουν "δρομοι" τους... Βεβαια πολλοι ανθρωποι δεν πιστευουν και δεν μπορει να τους δοθει μια απαντηση διοτι δεν υπαρχουν απτες απδειξεις παρα μονο φωτογραφιες και videos που παρα πολλοι αμφισβητουν... ισως το μελλον τους δωσει μια απαντηση...

Speedy
30-09-07, 13:35
Στη Σαλαμινα ειχα δει ενα...:bugeye::bugeye::rofl2:

Stormrider
30-09-07, 17:07
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης?

E46 POWER
30-09-07, 17:32
Στη Σαλαμινα ειχα δει ενα...:bugeye::bugeye::rofl2:

λες να ηταν το δικο μου???:icon02:
anyway εγω πιστευω πως υπαρχουν...

oldcarskickass
30-09-07, 19:57
Για το ατύχημα και το βίντεο του Ροζγουελ έχουν ακουστεί πάρα πολλά.

Κυρίως όμως το βίντεο αποδείχτηκε ψεύτικο, δλδ είχε στοιχεία από μετέπειτα εποχές και όχι από όταν (και καλά) έπεσε στη Νεβάδα.


Όσο για την τεχνολογία απλά να πω ότι κάτι κατασκοπευτικά αεροσκάφη των Η.Π.Α., τα SR-71 πετούσαν από τα mid sixties και έγιναν πρώτη φορά αντιληπτά στα τέλη του '80.

Όπως και τα F-117 A ήταν πρωτότυπη κατασκευή των Γερμανών στο Β παγκόσμιο πόλεμο, είχαν βρει μάλιστα και μακέτες ΟΛΌΙΔΙΕΣ με το αεροσκαφος που πετάει τώρα.
Και μιλάμε για την εποχή όπου είχε ΠΡΩΤΟΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΊ το ραντάρ και οι Γερμανοί (Οι Ρώσσοι σαν ιδέα καταρχάς και οι Γερμανοί σαν υλοποίηση) ήδη είχαν την απάντηση για μείωση του ίχνους τους.

Ή ο μεταβητός χρονισμός που υπάρχει από το 50, ή το ABS(anti ski βασικά) από το 40, ή οι οφσετ στρόφαλοι, ή οι στραβές μπιέλες, ή η μεταβλητή συμπίεση (και αυτά μόνο στον τομέα του οχήματος, και ΜΟΝΟ για το μοτέρ του) ή 1.000.000.000.000.000.000 άλλες πατέντες οι οποίες έχουν κατοχυρωθεί εδώ και 100+ χρόνια και ΠΟΤΕ δεν έχουν βρει εμπορική εφαρμογή φαίνονται ακόμα και τώρα (γιατί απλά δεν τις έχουμε δει) διαστημικές.
Οπότε είναι πιθανή η ύπαρξη και η εφαρμογή λύσεων- που πιθανών να φαντάζουν διαστημικές- από εμάς τους ίδιους.


Όσο για τους εξωγήινους και τις βάσεις τι να πω; Μερικοί πιστεύουν ακόμα και στο Χριστό, δικαίωμά τους.

Ακόμα και ας πούμε ότι έγινε το ατύχημα με το διαστημόπλοιο, νομίζετε ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση οποιαδήποτε ΑΛΗΘΙΝΉ πληροφορία θα την έδιναν στο κοινό;

bagelhs
30-09-07, 20:24
Αυτό είναι ο αριθμός πλαισίου από το δικό μου bmw:pth:. Έχω κάνει ερασιτεχνικές έρευνες και εξακολουθώ να κάνω γιατί είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχουν

rapid_fast
30-09-07, 20:27
Το μόνο εξωγήινο κατασκευασμα που υπάρχει, και έχει δει ανθρωπος είναι το BMW..
Όχημα απο άλλο πλανήτη... λήξις..

christosroma
01-10-07, 02:43
Πολύ Λιακόπουλο βλέπετε..

ni19852003
01-10-07, 03:24
Ρε μην ψαρώνετε ρε... Δεν είναι τπτ.. Μετά από τα 200 αν βγάλει ο οδηγός και ο συνοδηγός το χέρι έξω οι μπέμπες πετάνε.. :)

E36 M POWER
01-10-07, 07:40
εμενα παντως παιδια η γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορει να ειμαστε μονοι μας σε ενα τοσο τεραστιο συμπαν οπου δεν εχουμε εξερευνισει ουτε το 1/1000000000!!!!
αν υπαρχει τελικα και αλλες μορφες ζωης δεν συνεπαγεται οτι μπορει να ειναι πιο μπροστα τεχνολογικα απο εμας!!! εξαρταται απο πολλα στοιχεια που στο γηινο τομεα μπορει να φαινονται παραλογα!! ας πουμε οτι σε εμας μας δινει ζωη ο ηλιος, το νερο κ.α. ενω τον εξωγιηνο να τον σκοτωνουν! δεν ξερουμε!!! ολα ειναι υποθεσεις!!! στον εξωγηινο τομεα δεν ξερουμε και πολλα καθως και ο γηινος ανθρωπος ειναι και ψιλοχαζος και δεν καταφερε να δει πολυ εξω απο τα ματια του!!!!
αν υπαρχουν ομως με τρομαζει η ιδεα πως θα το ανακαλυψουμε! καθως ο γηινος εχει την ταση του ''κυριαρχω και καταστρεφω!'' αν την εχουν και οι εξωγηινοι.....
ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!!!

Chris316
01-10-07, 10:00
Τα πράγματα είναι απλά και για μένα πολύ λογικά. Ο άνθρωπος από τη φύση του νιώθει την ανάγκη να πιστεύει κάπου, να αμφισβητεί κάτι, να κυνηγάει το άγνωστο. Σε αυτές τις ''αδυναμίες'' του ανθρώπου βασίζονται τα πάντα. Οι εξωγήινοι , οι θρησκείες , τα περίεργα φαινόμενα (τρίγωνο των Βερμούδων) και πολλά άλλα. Γενικά πιστεύω ότι έχουν γίνει πάααρα πολλά πράγματα που ποτέ δε τα έχει μάθει ο μέσος πολίτης όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Αμερικής και οποιασδήποτε χώρας.
Τα πράγματα για μένα είναι ξεκάθαρα. Αν δε δω κάτι με τα μάτια μου δε το πιστεύω. Βέβαια ακόμα και σε αυτό υπάρχει η ''κάλυψη'' από τους θρησκευτικούς νόμους αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή... Ο καθένας ισχυρίζεται ότι θέλει και αν αρχίσεις να πιστεύεις τον καθένα Χάθηκες

EVANGELOS
01-10-07, 10:27
Εγώ νομίζω ότι το διαστημόπλοιο αρχικά φόραγε μοτεράκι από Γκαλάκτικα... μετά βάρεσε άλλο πλαίσιο στο σασί και έμπαξε το μοτέρ του Εντερπράις (με φτιαχτό εξαπετάλουδο) ...

Για αυτό και στη φώτο δε φαίνεται καθαρά το βιν ...

Νομίζω πάντως ότι στην Ανδρομέδα δεν παίζει κατάσχεση ... απλά σου παίρνουν δίπλωμα και κάσκα αστροναύτη για 1 μήνα :banghead:
αλλά σου λέει ο Ελ άσε να έχω το κεφάλι μου ύσηχο .... στο Γιου -Εσ- Εη έχει κ@υλόμπατσους ... ας βαρέσω ένα μούφα βιν ... (το συγκεκριμένο είναι του Λουκ Σκαιγουώκερ....) ...

Και πάλι καλά γιατί όταν το κόλλησε στο Ροσγουελ ... δεν την πήραν πρέφα τη μετατροπή ...

Τα βρήκαν οι ασφάλειες ... :bigthumb:

Chris316
01-10-07, 10:35
Δηλαδή τα είχε κανονίσει όλα? Έβαλε και μια μικτή για ένα εξάμηνο και λέει :
''Σήμερα λέω να βγω από τα σύνορα και να τα πάρω από την κ@λοασφαλιστική. Τις προάλλες δεν έδωσε τίποτα στη στούκα στην ΕΟ Άρη-Ποσειδώνα''
Άραγε τον κάλυψε????
ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ λέμε

EVANGELOS
01-10-07, 10:54
Και μιά φώτο του οδηγού του διαστημοπλοίου σε στιγμές χαλάρωσης με παρέα ...

Το τραγούδι που τραγουδάει είναι το ... άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλέ ... πυραυλάκια του Αιγαίου ... δε με παίρνεται καλέ ... (δις)

Το όνομά του προφανώς ΕΛ .......................βις

Και μιά σελίδα ενημερωτική ... που αφορά και φίλο μοντερέητορ ...

http://www.ibiblio.org/elvis/meetelv.html

konas
01-10-07, 10:57
Και μιά φώτο του οδηγού του διαστημοπλοίου σε στιγμές χαλάρωσης με παρέα ...

Το τραγούδι που τραγουδάει είναι το ... άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλέ ... πυραυλάκια του Αιγαίου ... δε με παίρνεται καλέ ... (δις)

Το όνομά του προφανώς ΕΛ .......................βις

Και μιά σελίδα ενημερωτική ... που αφορά και φίλο μοντερέητορ ...

http://www.ibiblio.org/elvis/meetelv.html

Ποιός ειναι αυτός ο ΕΛ ΒΙΣ που παει να μοιάζει του Santo??

EVANGELOS
01-10-07, 11:14
Τι γνωμη εχετε γιαυτο?Υποτιθεται οτι ειναι το ονομα alien space ship που επεσε στο Roswell...
EΛΕΥΘΕΡΙΑ ....

Και να τι απέσπασε την προσοχή του Ελ ... λίγο πριν χάσει το κοντρόλ ... αυτή είναι η Ελευθερία ...

:greenboun

Η φώτο από το κινητό του Ελ ... προσπαθώντας να μάθει ΓΙΑΤΙ ??? τον άφησε η Αρβανιτάκη για τον ... Νίκο Ξυδάκη ...

Ο Σάντο που τον ήξερε ίσως μπορεί να λύσει το μυστήριο ...

Snoopy
01-10-07, 11:23
Ελ είναι πρώτο συνθετικό της Ελευθερίας αλλά και του Ελληνα επίσης.
Ευθερία είναι μια αρχαία παραφραση της Ευθείας που λέγεται Ευθερία γιατί είναι σύντημηση του Ευθεία και ευκαιρία, επειδή στις εθείες προσπερνάμε εύκολα.
Ετσι λοιπόν το διαστημόπολοιο αυτό μας άφησε ένα μύνημα που λέει οτι στις ευθείες προσπερνάμε ελεύθερα.
Την πάτησε όμως γιατί αυτός πήγε να μπεί σε μια κλειστή δεξια στο Αλφα του Κένταυρου και τον έκλεισε ένα Χιουντάι με Κλίνγκονς που ήταν μεν τουρμπισμένο αλλά δεν είχε καλή πρόσφυση.
Τότε λοιπόν ο Ελβις (που σημαίνει Ελ-εύθερος και Βις απο το Βισκόζη - γιατί φοραγε ελέυθερα ρούχα βισκόζης που λάμπουνε) πετάχτηκε στο δρόμο και είδε τον Αγιο Αντώνιο προστάτη των πεζών που τον έσωσε.
Που κόλάει ο Αγιος Αντώνιος? SAN-ANTONIO = SANTO, όπου στην αριθμολογία S=19 Α=1 Ν=16 Τ=20 Ο=11 οπότε 67 άρα 6+7=13 όπου 13 =Ν, και το Ν = το εμβαδόν της τετραγωνικής ρίζας του αυγού του Κολόμβου, οπότε Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πίσω απο όλα.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?

Snoopy
01-10-07, 11:25
Εξάλλου τα λέω όλα στο βιβλίο μου - Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Γ@ΜΗΣΙ...

Βάσει των ανωτέρω στις επόμενες 2 ώρες θα γίνουν τα εξής

Θα φάω
3 Infraction για off topic
1 bad rep
1 BAN
και στέρηση εξόδου για 5 μέρες.

Nikos M5
01-10-07, 11:37
Και ομως υπαρχουν UFO και στην Ελλαδα και τη Γερμανια.
Στην Ελλαδα βρισκονται στην οδο Ζεππου στη Γλυφαδα και στη Γερμανια στο Μοναχο.
Εχουν για εμβλημα την προπελα και ονομαζονται BMWανθρωποι.
Ειναι οι ufoπαπαρες που εδω και 2 μηνες δεν ειναι σε θεση να βρουν ενα ανταλλακτικο και με εχουν καταταλαιπωρησει.
Τους ευχομαι να ξεμεινει απο ουφοκαυσιμα το ΟΥΦΟ τους σε ενα πλανητη γεματο με κλωνους του αγαπητου σε ολους μας John Holmes (οι μικροτεροι ας δουν λιγο wikιpedia).

Snoopy
01-10-07, 11:42
Ρε π@π@ρα, ξέρεις οτι αυτό το ανταλλακτικό για να κατασκευαστεί πρέπει ο μηχανικός
Μια νύχτα με πανσέληνο αφού πιεί γάλα μαύρης κατσίκας σε ένα πήλινο εστοριλ κιούπι να γυρίσει τρείς φορές γύρω απο τον εαυτό του και αφού πεί το πάτερ ημών ανάποδα να βράσει αυτιά απο αρσενικό ευνουχισμένο γάιδαρο και το με το ζουμί αυτό και αλεύρι μουχλιασμένο να φτιάξει το καλώδιο?

Ξέρεις επίσης οτι το τελευταίο απο δαύτα χρησιμοποιήθηκε στο διαστημόπλοιο που πήγε στον Αρη και η ΝΑΣΑ κράτησε απόθεμα όλα τα υπόλοιπα?

Ξέρεις επίσης οτι το μόνο σημείο που τα πουλάει πλέον είναι το www.FaustSpareParts.com και πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου για να το αποκτήσεις?

Ετσι απλά είναι πράγματα?

Επίσης μην ξεχνάς οτι Ταγκό, χορεύουν ΔΥΟ.
Οπότε μήπως ΛΕΩ πρέπει να του πείς ΔΥΟ λογάκια απο κοντα?

EVANGELOS
01-10-07, 11:48
Φίλε Σταμάτη ...

φαιδροποιείς το θρέντ ...

γιατί ?

ειρωνεύεσαι τον Έλβις ... τον κολλητό του Σάντο (όπως απέδειξα)

γιατί ?

Κρίμα ... γιατί διαβάζοντας την άλλη διατριβή σου (που έγινε και τραγούδι) ... "Ο σκύλος μου είναι gay" ...("My dog is poustis" στα Αγγλικά ...) σε θεωρούσα σοβαρό παιδί ...

Τέσπα back on topic παρακαλώ ...

Nikos M5
01-10-07, 11:50
Ρε π@π@ρα, ξέρεις οτι αυτό το ανταλλακτικό για να κατασκευαστεί πρέπει ο μηχανικός
Μια νύχτα με πανσέληνο αφού πιεί γάλα μαύρης κατσίκας σε ένα πήλινο εστοριλ κιούπι να γυρίσει τρείς φορές γύρω απο τον εαυτό του και αφού πεί το πάτερ ημών ανάποδα να βράσει αυτιά απο αρσενικό ευνουχισμένο γάιδαρο και το με το ζουμί αυτό και αλεύρι μουχλιασμένο να φτιάξει το καλώδιο?

Ξέρεις επίσης οτι το τελευταίο απο δαύτα χρησιμοποιήθηκε στο διαστημόπλοιο που πήγε στον Αρη και η ΝΑΣΑ κράτησε απόθεμα όλα τα υπόλοιπα?

Ξέρεις επίσης οτι το μόνο σημείο που τα πουλάει πλέον είναι το www.FaustSpareParts.com και πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου για να το αποκτήσεις?

Ετσι απλά είναι πράγματα?

Επίσης μην ξεχνάς οτι Ταγκό, χορεύουν ΔΥΟ.
Οπότε μήπως ΛΕΩ πρέπει να του πείς ΔΥΟ λογάκια απο κοντα?

Το παιχνιδι χαθηκε στην κουπα.......οι οδηγιες ελεγαν εστοριλ και ο μαππας το εφτιαξε σε λε μαν......αντε παλι απ την αρχη.