|
||||
|
||||
Φίλε σε καταλαβαίνω, αλλά η μπαταρία είναι κάτι που θα την ''τραβήξεις'' και μετά θα πληρώσεις 2 φορές.
Η επιλογή σου να πάρεις από αυτές τις γνωστές μάρκες, την πιο οικονομική (AGM πάντως) είναι σοφή. Το πιθανότερο είναι ότι θα κρατήσει στο δικό σου αμάξι, όσο θα κράταγε και η ακριβότερη. Το πόσο κράτησε σε μένα, ή σε άλλα 10 320diesel, ή σε 10 ταξί δεν έχει σημασία. Καλή χρονιά σε σένα και την οικογένεια σου, με φούλ ρεύμα στο 320 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά να έχετε, με υγεία πάνω απ'όλα και καλά-ασφαλή χιλιόμετρα με τα αυτ/τα σας!
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
μπήκε χθες η νέα μπαταρία Exide EK950, στην επίσημη αντιπροσωπεία, έγινε και η απαραίτητη κωδικοποίηση και εγγραφή της στο σύστημα. Έτοιμο λοιπόν προς πώληση, στην πένα..
|
|||
|
|||
Είναι Autostart; Αν είναι να ξέρεις είναι λίγο τσουχτερές, η μανίσια κάνει κοντά στα 300€, Εγώ έβαλα την μοναδική που βρήκα είναι τις Bosch και με περισσότερα Amber την βρήκα 210€
|
|
||||
|
||||
Τι εννοείς Autostart; Μάλλον Start - Stop εννοείς και ναι είναι τέτοια η Exide που έβαλα.... Όλες του εμπορίου βγάζουν περισσότερα A σε σχέση με την εργοστασιακή, αλλά όλες επίσης βγάζουν λιγότερα Ah από την εργοστασιακή.....
|
|||
|
|||
Θελω να αντικαταστησω την μπαταρια σε Ε84.Η μαμα ειναι varta agm 80 Ah 800 A.Βρισκω την ιδια στα 163 Ε και λενε πως κανουν και δηλωση για το start/stop.Η δηλωση που κανουν για την μπαταρια στα εξουσιοδοτημενα ειναι κατι αλλο?
|
|
|||
|
|||
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ, έχω το ίδιο αμάξι. Όταν είναι η μπαταρία στα τελειώματα της σου βγάζει άλλη ένδειξη (χαμηλή μπαταρία 10%) αν θυμάμαι καλά. Η ένδειξη της ράμπας και ο μηδενισμός του ρολογιού σημαίνει ότι μπήκε σε κατάσταση SAVE επειδή έχεις από κάτι περιφερειακά διαρροή ρεύματος. Εγώ είχα από το MP3-i pod από κάτι που βραχυκυκλώνει στην συσκευή. Με το που το ξεμπριζάρισα σταμάτησε το αμάξι να μου βγάζει αυτήν την ένδειξη και να μηδενίζει το ρολόι.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|