|
||||
|
||||
Πολλαπλασιαστες valvetronic
Γεια σας παιδες! Πρωτα απ' ολα να επισημανω οτι διαβασα τα αντιστοιχα threads πανω στο
θεμα. Και ξεκιναω λοιπον ενα καινουριο για να πω το εξης: Εχω ενα e46 318ti 2.0lt. Αγοραστηκε μεταχειρισμενο τον Ιουλιο με 79000 χλμ και το τελευταιο εξαμηνο (εχοντας πλεον 87000+ κατι χλμ) εχει καψει 3 πολλαπλασιαστες! Συγκεκριμενα ο ενας (δευτερου κυλινδρου) τον Αυγουστο, ο αλλος (τεταρτου κυλινδρου) πριν 3-4 βδομαδες, και ο τελευταιος σημερα!!! Δεν τσεκαρα ποιος καηκε τωρα γιατι βαριομουν βαλε-βγαλε καπακια κι ιστοριες, αλλα ετσι κι αλλιως θα το παω αυριο στον Καρλο και αλλαζοντας τον θα μου πουν.. Και ερωτω φιλοι μου, φταιει: 1) το αμαξι? 2) κατι που κανω λαθος εγω? 3) η πουτ-μπιιιπ η τυχη μου και καηκαν "ολοι μαζι"? Ψηφιστε και κερδιστε πλουσια δωρα και για σας που εχετε valvetronic ενα ματσο πολλαπλασιαστες να 'χετε να αλλαζετε! ![]()
|
||||
|
||||
εμενα μου εχει καψει τον εναν μια φορα στα 59χιλα..
και ο μαστορας μου ειπε οτι σε ολα τα ε46 τους αλαζεις ολους 1 φορα αναξαρτ.. χιλιο.. και μετα εισαι οκ! (και καλα ειναι ελατομα η κατι τετοιο...)
|
||||
|
||||
φιλε απο οτι εχω δει οι πιο πολλοι με τα valvetronic(που ειναι συνηθες προβλημα) τους αλλαζουν ολους μαζι οταν βγαλει ενας προβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KATSARAIOS : 20-02-09 στις 06:08 |
|
||||
|
||||
εγω δεν εχω γνωμη επι του θεματος απλα να σου πω οτι εφαγες πακετο..
μαλλον καταλαβε το αμαξι τι θα τραβηξει το Σαββατο και παει να τη γλιτωσει..
|
||||
|
||||
Κοιταξε να δεις φιλε....κι εγω με την σειρα μου τα ιδια εχω περασει.....αλλα ενας γνωστος μεσα στην BMW μου ειπε οτι ολα αυτα ξεκινανε απο τα ωστηρια.....Μπορει να μην σου το εχουν πει οπως δεν το ειχαν πει και σε μενα και μολις το ακουσα εφαγα φρικες....αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα......!!!
|
|
|||
|
|||
πριν 2 χρονια σε audi που ειχα μου ειχε καψει 3 πολ/στες κατα διαστηματα.στην αντιπροσωπεια μου τους αλλαξαν ολους με ποιο ενισχυμενους και ολα οκ.
|
|
||||
|
||||
Εμένα δεν το έχει πάθει ποτέ το Ε46 αλλά σου λέω με σιγουριά ότι τα 46άρια (και άλλα) πάσχουν σε αυτό το θέμα.
Αν ξεκινάει απο ωστήρια δεν το ξέρω αλλά δεν το νομίζω γιατί έχω δει και αμάξι 1 έτους να θέλει πολλαπλασιαστές
|
||||
|
||||
παιδια ειναι """"κανονας"""" πλεον σε ολα τα valvetronick αν καψουν εναν πολλαπλασιαστη τους αλλαζεις ολους κατευθειαν για να μην εχεις αυτα τα τρεχαματα που εχει τωρα ο φιλος.τωρα τον λογο που αλλαζοντας τον ενα παιρνουν σειρα ενας ενας οι υπολοιποι δεν το εχει καταλαβει κανεναςοποτε και τους αλλαζουν ολους με την μια γιανα εχεις το κεφαλι σου ησηχο!!!!!
|
||||
|
||||
Πηρα τηλ. σημερα το πρωι στον Καρλο, και ειπα οτι θα περασω για μια αλλαγη πολλαπλασιαστη. Οταν πηγα, ηταν ενας τυπος που ηρθε να με εξυπηρετησει, και του λεω "καηκε καποιος πολλαπλασιαστης.." και μου λεει "Μηπως ξερεις και ποιος? γιατι πολυ αισιοδοξο σε βλεπω..!". Εμ επρεπε τελικα να τον εχω ανοιξει χθες να δω ποιος καηκε να τον κουφανω! Τελικα ειχε καει ο 3ος αρα οπως το κοβω απο βδομαδα θα μου καει και ο 1ος που δεν τον εχω αλλαξει! (μηπως ειμαι λιγο κακος..?
![]() Φιλε Γιωργο εχω διαβασει σε αλλο thread οτι ειχε βγει και ανακληση απο την BMW γι' αυτο το θεμα.. (αυτο δε σημαινει οτι θα επρεπε να τους αλλαζουν τζαπα ή εστω να πληρωνεις μονο εργατικα...??? τελως παντων..) Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Απ'οτι ξερω κι ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος τα ωστηρια δινουλ το λαδι στις βαλβιδες....συνηθως οταν ειναι κρυο το αμαξι η πιεση δεν ειναι μεγαλη και αυτα δεν δινουν την αναλογη ποσοτητα λαδιου στις βαλβιδες με αποτελεσμα ειτε να βγαζει προβλημα στους πολλαπλασιαστες,ειτε στα μπεκ η και ακομα στον αισθητηρα αερος......
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|