|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη σας εσπερα! ο ιμαντας ανοιγματος της κουκουλας εχει ξεχιλωσει λιγακι λογω χρονου.. ετσι λοιπον θα χριαστει να τον αλλαξω καποια στιγμη διοτι στο ανοιγμα της κουκουλας εχω το γνωστο προβλημα που βρισκει το καπακι στην κουκουλα..
Θελω λοιπον να μου πειτε εαν ξερετε ποσο κοστιζει το ανταλλακτηκο και ποσο η τοποθετηση του η συνολικο κοστος... Επισης σε ποιο συνεργειο το κανατε και αν μεινατε ευχαρηστιμενοι... Σας ευχαρηστω προκαταβοληκα ! ! ! |
|
||||
|
||||
Και εγω για εκει οδευω...αλλαγη ιμαντα σε λιγο..Ντινο παμε μαζι...
Οποιος ξερει πληροφοριες για την αλλαγη ας ενημερωσει...Ευχαριστω και εγω...
|
||||
|
||||
παιδιά κ εγώ μαζί,ο Ντίνος ξέρει,λέτε να μαζεύτουμε τα cabrio ολα κ να παμε Σφακιανακη;
θα πετυχουμε κ καλύτερη τιμή... χαχαχαχαχα πλακα πλακα κατι πρεπει να κανουμε
|
||||
|
||||
Αυτο το προβλημα το ειχα και εγω να φρισκει η κουκουλα στο καπακι και απλα το ρυθμισανε στην BMW M......... στον Πειραια και ολα καλα. Τωρα εχω προβλημα οτι που και που - εως συχνα - οταν ανοιγω την κουκουλα κολλαει το καπακι και δεν ανοιγει. Οποτε υπολογιστε και μενα μαζι να παμε να τα κοιταξουμε.
|
||||
|
||||
Ο ιμάντας είναι ακριβό ανταλλακτικό αλλά δεν χρειάζεται άλλαγμα.
Υπάρχει τρόπος να μαζευτεί και να μην έχετε προβλήματα. Ξέρω εξουσιοδοτημένο που το κάνει και κάνει και πολύ καλή δουλειά. hehehe |
|
||||
|
||||
Που τον εχει τον ιμαντα πισω στον μηχανισμο?
Αν και δεν εχω προβλημα 4 χρονια τωρα αλλα να τον ριξω ενα ματι.
|
|||
|
|||
![]()
ρε συ αν δεν εχεις προβλημα δεν χριαζετε να ριξεις κανενα ματι! η ειναι οκ η δεν ειναι δεν υπαρχει ανδιαμεσο..
![]() |
|
||||
|
||||
Ok φιλε εχεις δικιο.
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδες! bmw318cabrio , Theo36 , Spyros , Cabriolakias λεμε να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι να αλλαξουμε ιμαντα στην κλουκλουλα μας γιατι ως γνωστον εχουμε μπρικια που χαλανε! χεχεχε! Λοιπον πειτε μετα αυγουστο ποτε περιπου να κανονισω να παμε ολοι μαζι για την ιδια δουλεια? να πιουμε και τον καφενε μας οσο τα μαστορια δουλευουν! αν και στο πρωτο που θα αλλαχτει ο ιμαντας θελω να ειμαι μπροστα ετσι οστε την επομενη που θα χρειαστει να τον αλλαξω μονος μου.... λοιπον παιδες πειτε να αρχισουμε νοχελικα νοχελικα...
|
|
|||
|
|||
![]()
geia sas paidia kainourgios eimai sto forum.exw kai egw to idio problhma me thn koykoyla mou.an einia kalo gia olous mas exw mia mikrh akrh ston sfakianakh.lete na to skeftoume sobara twra pou exei kai kalo kairo kai h kou koula anoigei pio polu;
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|