|
|||
|
|||
bmw 318i 2000 e46
Καλησπέρα παιδιά
Είμαι καινούριος στο forum σας και θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το bmw μου εδώ και μερικές μέρες. όταν βάζω μπροστά το αυτοκίνητο το στροφόμετρο δείχνει 800 στροφές στο ρελαντί παίζει ελαφρά και ξαφνικά σβήνει ρίχνοντας τον δείχτη στο 0. Αυτό συμβαίνει και εν κίνησή όταν μετά απο πολλές προσπάθειες καταφέρνω να ξεκινήσω. Παρακαλώ για την άμεση βοήθειά σας !!!!! χρονια πολλα |
|
||||
|
||||
καλησπερα βασιλη!
Μαλλον για αισθητηρα στροφαλου σε βλεπω αλλα κανε υπομονη να ξεμεθυσουνε κ οι υπολοιποι απο το σημερινο γλεντι κ θα σε διαφωτισουν καλυτερα!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συνεργείο-διαγνωστικό-180 ευρώ- Επισκευασμένο...
|
||||
|
||||
+1 στον απο πανω !!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ !!!! Ελπίζω να δω κι' άλλες απαντήσεις !!!!
|
|
||||
|
||||
Γιατί? τι θα αλλάξει? θα πάρεις ελπίδες?
|
|||
|
|||
Φίλε μου απλά επειδή σε μηχανικό που το πήγαμε δεν ήξερε τι έχει και μας είπε πιθανόν απο βενζίνη και ρωτάω στο forum μήπως σε κάποιον απο εσάς παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
Δηλαδή δεν ήξερε τι έχει.
|
|||
|
|||
ο μηχανικός που το πήγαμε επειδή ξαναείχε το ίδιο προβλημα ειχε πει τοτε για βενζινη και τωρα το ιδιο ειπε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απο αυτο παλι
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Έχει γίνει βούτυρο αυτό με τις βετζίνες . Πρώτα όλα τα άλλα θα δει και μετά τις βεντζίνες . Έχουμε γεμίσει κομπογιανίτες μηχανικούς που έχουν τάχα πάντα για λύση τη βεντζίνη |
Tags |
318i e46 |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|