|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τόπος Συνάντησης 15/09 | |||
ΒΕΣΟ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 44,44% |
ΡΙΟ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 55,56% |
Ψήφισαν: 9. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
συντριβάνι έλεγα να συναντηθούμε κ βλέπουμε που θα πάμε...
(θα κρατάω κ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο να με γνωρίσεις ![]() ![]()
|
||||
|
||||
εγω προτείνω να βρεθούμε στο πάρκινγκ,στο ασανσέρ του -2..ποιο εύκολο μου ακούγετε...
|
||||
|
||||
εχεις pm.. μην περιμένουμε και στα υπόγεια ρε..
![]()
|
||||
|
||||
(θα κρατάω κ ένα κόκκινο τριαντάφυλλο να με γνωρίσεις
![]() ![]() ![]() Οκ αραζουμε parking και βρισκομαστε στο σιντριβανη ε?
|
||||
|
||||
Αν θελετε κανωνισουμε 7.30 στο parking και τα βαζουμε ολοι μαζι σε καποιος μερος
για καμια φωτο. η αλοιος το κανουμε μετα το καφε. οτι θελετε.
|
||||
|
||||
γνώμη να μαζευτούμε πρώτα με το καλό και μετά όλα κανονίζονται... parking άνετο έχει οπότε ότι φωτό θέλουμε κανονίζετε... μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν..
|
||||
|
||||
οκ... αράζουμε στο -2 στο parking και βρισκόμαστε στο συντριβάνι. απλός να τα έχουμε όλοι στο -2 να μην ψάχνουμε μετά για καμια φώτο αν είναι..
|
||||
|
||||
ωραία....λοιπόν για να οργανωθούμε, 7 στο πάρκινγκ στο ασανσέρ...πόσοι θα είμαστε για να εχουμε και το νου μας??
|
||||
|
||||
Oι συνηθεις υποπτοι Driftakos-fz21-e60///m-RULES!!, TAKIS-BMW και frixosE39 απ'οτι καταλαβα, ε?
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
||||
|
||||
Εγω 7 με 7 και 10 και δεκα θα ειμαι εκει στο parking στο -2
αν δεν δω κανεναν θα ανεβω στο συντριβανη. θα ειμαστε αυτη που εχουμε πει ποιο πανω εκτος απο το φιλο e60///M αν προλαβει που θα καθυστερισουμε λιγο για να προλαβει. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|