|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έβαζε δε, την ακριβή βενζίνη και όταν δεν μπορούσε, δεν πήγε σε φτηνοπρατήριο, αλλά στα ίδια ακριβά πρατήρια, απλά βάζοντας απλή βενζίνη. Επίσης αλλαγή λιπαντικών στα μισά χιλιόμετρα και χρόνο καθώς και ότι άλλο χρειαζόταν πριν να χαλάσει. Και τα μπουζί κάθε 35000χλμ (που έφτανε το 2ο ινσπεξιον αντί για 50) Άντεχε οικονομικά. Είχε BMW. Πούλησε BMW στον επόμενο που τύγχανε και φίλος του. Για αυτό το λόγο δεν μπορώ να πάρω άλλη μεταχειρισμένη BMW...γιατί πολύ πολύ δύσκολα θα έχει αξιοπρεπή συντήρηση (ότι και να λέτε). Επίσης στο Ν4χ έβαζε η BMW πολλαπλασιαστές Beru και Bosch. Είχα ακούσει σαν φήμη ότι οι Bosch ήταν καλύτεροι (δεν ξέρω, νομίζω Bosch είχα εγώ). Όταν μένει το αμάξι σε ακινησία, πολλές φορές τα ηλεκτρικά του εξαρτήματα ''μένουν''. (Στο δικό μου Ε200, πολλοί μετά από ακινησία έμειναν από αντλία βενζίνης) Το ποστ αυτό νομίζω (και του BMW Power) ταιριάζουν πιο πολύ στο άλλο θέμα με τους πολλ/στες.
|
|||
|
|||
Τότε βρήκες γερό μπελά.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Λαδια αλλαζω ανα 25.000-30.000 χλμ στο ετος καθως κανω αρκετα χιλιομετρα. 8 χρονια το αμαξι, κανενα προβλημα! Σκυλος! Μεση καταναλωση 4.8 λιτρα. |
|
||||
|
||||
Τα μοτέρ πετρελαίου δεν έχουν τα προβλήματα των βενζινοκινητήρων και καμία σχέση βέβαια σε λειτουργία.
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|