|
|||
|
|||
Πολλαπλασιαστής...
Γεια σας και παλι.Εχω την 116ι μοντελο 08.Εχω κανει 19700 χμλ και προχτες στο αμαξι αναψαν κιτρινες οι ενδειξεις του κινιτηρα με το αμαξι να ρεταρει.Το πηγα στο συνεργειο και αφου μου το εφτιαξαν μεσα σε 3 ωρες με ενημερώσανε οτι εφταιγε ενας πολλαπλασιαστης και τον αλλαξανε.Διαβασα στο internet οτι τα γερμανικα βγαζουν συχνα προβληματ με τους πολλαπλασιαστες.Ειναι λογικο αυτο που επαθε το αμαξι μου μεσα σε ενα χρονο?
|
|
|||
|
|||
φιλε εμενα σε audi a4 turbo μεσα σε 5000χλμ ειχαν καει 2 πολλαπλασιαστες.Οταν τους εκανα φασαρια μου αλλαξαν και τους 4 με πιο ενισχυμενους και ολα ΟΚ
|
|
||||
|
||||
Γενικά ναι ισχύει αυτό που διάβασες αλλά και εγώ όπως και ο leyteris ξέρω ότι τους αντικαθιστούν με καλύτερους
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο οτι ξερω η BMW(και οχι μονο) εχει θεμα με τους πολλαπλασιαστες απο Ε49 ακομα και δεν εχει λυθει. |
|
||||
|
||||
kai εμενα μου εχει καψει τον 1 αλα τους ειχα αλαξει ολους.... στα 59.οοο
|
||||
|
||||
Παιδια ωρεα!
Να παιρνουμε σειρα. |
|
|||
|
|||
Προχτές άλλαξα και τον δεύτερο.Του ζήτησα αν γίνεται να τους αλλάξει όλους (ΣΠΑΝΟΣ) αλλά μου λέει πρέπει πρώτα να στείλλει το χρονοδιάγραμμα στην Γερμανία και αυτοί να τους δώσουν το οκ.Πόσοι είναι αυτοί οι πολλαπλασιαστές πια.Ποσο κοστίζει ο ένας γιατί σε δύο μήνες τελειώνει η εγγυηση.
|
|
||||
|
||||
4 πολλαπλασιαστές σύνολο με κόστος 30-40 ευρώ έκαστος αν δεν κάνω λάθος.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Διάβασε σε παρακαλώ του κανονισμούς του forum, τα greeklish απαγορεύονται, θα πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|