|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επίσης μόλις έφευγα μου φόρτωσαν και τα αναλώσιμα που άλλαξαν (θα μου πεις πως ξέρω ότι είνα τα δικά μου αλλά τέλος πάντων...). ΔΕΝ έχω καμία εμπορική συναλλαγή με την άνωθεν αντιπροσωπεία ούτε την διαφημίζω, απλά λέω την εμπειρία μου. Μήπως ήταν η πρώτη φορά που πήγαινες και σου χρέωσαν κανένα έλεγχο; Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 50 - 70 € κοστίζει αυτό.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .ΕΧΩ ΜΙΑ 116i ΤΟΥ 2005 70000ΚΜ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ(ΦΘΟΡΑΣ) ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ?
|
|
||||
|
||||
Αν θυμαμαι καλα με επιφυλαξη ομως, πρεπει να εχει μειωθει το παχος της κατα 3.5mm. Αυτο μετριεται με παχυμετρο, ρωτα καλυτερα και σε συνεργειο γιατι δε θυμαμαι ακριβως και ισως σου εχω γραψει λαθος. Τωρα αναλογα με τη χρηση συνηθως εχουν χρονο ζωης γυρω στις 100.000χμ για μια σχετικα νορμαλ χρηση που να περιλαμβανει οδηγηση σε ολους τους τυπους δρομων, πολη, εθνικη, επαρχιακους.
Γραφε και με μικρα please γιατι με κεφαλαια ειναι σα να φωναζεις και δεν επιτρεπεται απ τους κανονες του φορουμ, θα στο εγραφαν κι αλλοι αυτο. |
|
||||
|
||||
Πρώτο γενικό service (μπροστά τακάκια-υγρα φρένων-Λάδια-Φίλτρο) + γρασάρισμα πόρτες 370€.
Στο Σφακιανάκη όπου είχα εποχιακή έκπτωση 20%. Θεωρώ την τιμή πολύ καλή δεδομένου το ότι η bmw δεν έχει ετήσια sevice.
|
||||
|
||||
Το παραπάνω service έγινε στα 4 χρόνια 37000 km
|
||||
|
||||
200-250 ευρώ.
|
|||
|
|||
Σου ειχε βγαλει λαμπακι για τα τακακια?εμενα λεει ο υπολογιστης να τα αλλαξω σε 10000 αλλα τα καταλαβαινω οτι δε πιανουν πολυ καλα απο τωρα.ξερεις ποσο ηταν η τιμη τους?
|
|
||||
|
||||
Πως δηλαδη καταλαβαινεις οτι δεν πιανουν καλα τα φρενα; Πολλες φορες ιδιως το χειμωνα οταν ειναι κρυα ή οταν βρεχει και ειναι βρεγμενες οι δισκοπλακες οντως δε πιανουν καλα. Δοκιμασε να τα ζεστανεις καλα, οχι να τα καψεις, και δες μετα αν πιανουν ή όχι. Δε νομιζω να υπαρχει αυτο που λες να μην πιανουν καλα και το BC να σου δειχνει οτι εχουν ακομα 10.000χμ ως την επομενη αλλαγη. Εκτος και εαν εχει κολλησει η ενδειξη του BC, καθολου απιθανο, μου ειχε συμβει κι εμενα, ενω ήθελαν αλλαγη σχεδον αμεσα και ηταν φαγωμενα αρκετα, στο BC δεν ειχε βγει ενδειξη και παρα τη χρηση τα χιλιομετρα δεν κατεβαιναν. Αλλαξα τακακια και μεσω διαγνωστικου εγινε ενα σεταρισμα στις ενδειξεις σερβις και απο τοτε δουλευει καλα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να σου δουν τα φρενα σε συνεργειο ασχετα με το τι γραφει το BC αν εσυ εχεις καποια αμφιβολια για το φρεναρισμα.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|