|
||||
|
||||
Καταλήγουμε στο τρίπτυχο μπεκ πολλαπλασιαστές μπουζί για άσσο του 08
τι πρωτότυπο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για να κλείσω το off topic, αυτό που λέω είναι ότι θέλει προσοχή και όχι απλουστεύσεις. Μία σοβαρή βλάβη μπορείς να την καταλάβεις και με μία λιγότερο σοβαρή μπορείς(?) να ζήσεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsalin : 08-10-16 στις 02:04 |
|
|||
|
|||
Τελικά, τα νέα απο το συνεργείο είναι το χειρότερο σενάριο:
Ό,τι κατάλαβα απο το damage report. Χαμπάρι δεν είχα πάρει για αυτά αλλά ούτε και αυτοί που μου κάναν τα service προφανώς. Αξίζει να το φτιάξω; Ήταν μεγάλη απογοήτευση αυτό το αμάξι και ήρθε και ξεχείλισε το ποτήρι. |
|
||||
|
||||
Αουτς.. Μηπως να επαιρνες και μια δευτερη γνωμη??
|
||||
|
||||
Μήπως "υπερβάλουν λίγο" στο συνεργείο;
|
|||
|
|||
Παιδιά δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστο ένα αυτοκίνητο.Εγώ μέχρι που το πούλησα στα 80000χλμ μόνο λάδια άλλαζα και τα βασικά.Μήπως κάποιοι δεν το προσέχουν καθόλου?
|
|
||||
|
||||
Οι πρώτοι πολλαπλασιαστές ήταν για πέταμα και υπάρχει οδηγία αντικατάστασης τους στο service.
Το δικό μου 318ci N42B20 του 2002 μέχρι και τα 115.000 χλμ. (τέλος του 2013) που έσκασε ο 4ος δεν είχε αλλάξει παλλαπλασιαστές. Άλλαξα μόνο τον έναν και έκανα άλλα 1.000 χλμ περίπου και έσκασε και ο πρώτος. Έβαλα έναν μεταχειρισμένο που είχε ο φίλος Τάσος και μετά από 500 χλμ άρχισε πάλι να ρετάρει. Τους άλλαξα όλους με νέους και βλέπουμε. Έκανα λάθος εγώ που δεν τους άλλαξα όλους με την μία. Σιγά το πρόβλημα μετά από 11 χρόνια και 115.000 χλμ. Στην ερώτηση του Νίκου αν το προσέχουν η απάντηση είναι απλή. Ακολουθούν ότι λέει η bmw στα service το οποίο είναι ένα τραγικό λάθος του marketing. Όσοι δεν ακολούθησαν την λογική αλλάζω λάδια κάθε 25.000 χλμ. αλλά κάθε 10.000 πχ δεν είχαν προβλήματα γιατί? Όσοι αλλάζουν υγρά στο διαφορικό και το σαζμάν δεν έχουν προβλήματα γιατί? Ένα άλλο παράδειγμα: Στα ξένα forum τα ίδια μοτέρ έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα με τα μπεκ. Γιατί? Τι διαφορετικό έχουν εκεί? α) βενζίνη β) βενζίνη ή γ) βενζίνη Αγαπητέ tralas στέιλε μου τα στοιχεία του συνεργείου με ένα ΡΜ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ήμουν ιδιαίτερα τακτικός στα services και λάδια άλλαζα στα 10 000χμ όπως είχα διαβάσει εδώ μέσα για ασφάλεια. Ο τρόπος οδήγησης του αμαξιού αρκετά συντηρητικός, απλό εργαλείο καθημερινότητας. Η αίσθηση που αφήνει είναι οτι το αμάξι ήταν προβληματικό απο την αρχή, τεχνικά δεν έχω γνώσεις για μεγαλύτερη εκτίμηση της κατάστασης. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
για έλα να κάνουμε μια κουβεντούλα, και να δούμε αν το προσέχω ή όχι το αμάξι.. Και να σου κατεβάσω ολόκληρο σεντόνι τσάμπιονς λίγκ για το τί έχω αλλάξει.. Πρακτικά μόνο το σασί έχει μείνει το ίδιο στην δεκαετία..
|
|