|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παιδια,αν δεν ειναι μαυρα τα φιμε,δεν θα σας ζητησει κανενας χαρτι η πιστοποιηση.Κυνηγανε τις υπερβολες σε οτι εχει σχεση με τα φιμε.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
Στα καινούρια αμάξια ίσως, εγώ όμως έχω Ε30 και όσες φορές έχω πάει μετά τη μια Καστοριά (Κοζάνη μένω) με σταματάνε για ναρκωτικά.
Αθήνα άστο, και δεν έχω και κανένα bad ass looking Ε30, ακόμα τις 14άρες έχω!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σε σταματάνε και σου λένε - Φιλαράκο θες ναρκωτικά? απίστευτο... τελικά αυτοί πουλάνε την ηρωίνη ε? ![]() |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
XAXAXAX όχι ρε συ αλλά είναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΌ κάθε φορά που πήγαινα Καστοριά (παλιά γκόμενα) στη διασταύρωση πριν την τωρινή Εγνατία μου άδειαζαν κάθε φορά το πορτ μπαγκαζ (μιλάμε όλο) και έψαχναν για ναρκωτικά, τώρα για να μου σπάσουν τον τσαμπουκά έψαχναν τίποτα είλικρινα δεν ξέρω, αλλά και Κοζάνη έχει καταντήσει εκνευριστικό πλέον.είμαι και λίγο καφράκος βέβαια αλλά...
|
|||
|
|||
δηλαδη αφορμη τους δινει το e30 και ψαχνουν για ναρκωτικα ποπο και εχω ερκετα σκουρο φιμε μια σκαλα πριν το ολομαυρο
|
|
||||
|
||||
για τα εργοστασιακα φιμε πρεπει να εφοδιαστουμε με κανενα χαρτι απο αντιπροσοποια?
(ειναι αρκετα μαυρα τα πισω) |
|
|||
|
|||
Καπου διαβαζα οτι πρεπει να το αναγραφει η αδεια....
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν θελεις να εισαι 100% ξενοιαστος πας την Γερμανικη πιστοποιηση της Foliatec στο μεταφραστικο του ΥΠΕΞ για επισημη μεταφραση. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|