|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
μέσα είμαι εκτός απροόπτου.
άντε να σας γνωρίζω σιγά σιγά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα κατεβαινει πιο νοστιμο το γουρουνακι.θα προσπαθησω να ερθω και μαλλον θα φυγω παλι πρωτος. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
χεχε αλλα θα στο πει αφου ειναι ετοιμο.....ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛλλλλλ....... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ανετα θα ειμαστε παραπανω απο 22 ατομα απο την προηγουμενη φορα αλλα το βλεπω να τρωμε για 50 ατομα........χαχαχαχα σαλατες με γεμηση λουκανικου -μπιφτεκιου και τα λοιπα βεβαιως βεβαιως
|
|||
|
|||
Επειδη ειμαι στεγνος αλλα στεγνος λεμε αν πεσει χρημα αυριο μεσα με τις παντες στο κοψιδι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε ρε κατι γουρουνοπουλα λεμεεεεεεεε |
|
|||
|
|||
Συναντηση Χριστουγεννιατικης Μασαμπουκας στο ΣΕΡΙΦΗ στην ΠΕΝΤΕΛΗ την Δευτερα 17/12 και ωρα 21:00 οποιος θελει δηλωνει συμμετοχη απλα για να κλειστει καποιο τραπεζι.
Αν καποιος θελει να παει απο Αττικη οδο ειναι εξοδος 12 αριστερα για λεωφορο Πενετελης μετα ολο ευθεια συνανταμε μια πλατεια και ειναι σχεδον απεναντι απο το αστυνομικο τμημα στο αριστερο μας χερι. Η οδος ειναι :βασ.γεωργιου β5 παλαια πεντελη εναντι αστυνομικου τμηματος. Ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαστε παραπανω απο 22 της προηγουμενης φορας !!!!! Θα γινει του γουρουνοπουλου λεω...!! Οι μεχρι τωρα συμμετοχες ειναι : Shido PanagiotisE46ci vanVIC Dim77 Konc ΘΟΔΩΡΗΣ 330CI deepBLUE Lil_Mike Fairytale nick_hamann goldmik3 KATSARAIOS τι εγινε ρε παιδια δε σας αρεσει το γουρουνοπουλο? Μηπως να δειτε τη Φωτο ξανα και αλλαξετε γνωμη? Για να βλεπω συμμετοχες λεω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deepblue : 10-12-07 στις 21:07 |
|
||||
|
||||
Μπα, απλά είναι νωρίς ακόμα. Τις τελευταίες 2-3 μέρες θα δεις, θα γίνουμε ξαφνικά πολλοί!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν πειράζει. Καρέκλες θα'χει, για γουρουνόπουλο δεν ξέρω... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|