|
||||
|
||||
Aν ειναι δυνατον;
Καλημέρα στα παλικάρια. Μετά από πολλά χρόνια δυστυχώς είπα να γραψω κάτι.
Και λεω δυστυχώς διότι έχω ένα θέμα με το αυτοκίνητο μου. Το πήγα στην Χ αντιπροσωπεία γνωστή στην Αθήνα. Το αυτοκίνητο έδειχνε να μην λειτουργεί σωστά σαν να έχει το γνωστό προβλημα πολλαπλασιαστών. Τελικά το αυτοκίνητο διαγνώστηκε ότι έχει θέμα στα μπεκ ή πολλαπλασιαστές . Τελικά Αναλαχτηκαν και τα 4 μπεκ και μάλιστα ένας αισθητήρας προληπτικα.1700ε Μετά από 6μηνες και 1000χλμ στο αμάξι έβγαλε το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα στην εταιρία και μου έλεγε ο μηχανικός τα δικά του και ότι τώρα έχει θέμα με τον εγκέφαλο.κοστος 2000ε τι μπορώ να κάνω;
|
||||
|
||||
Να ξαναπάς και να πάρεις έγραφη αναφωρά σφάλματος που να δικαιολογεί την αντικατάσταση του εγγεφάλου η έστω αυτά που σου λέει να στα δώσει γραπτός, και μετά πήγενε και σε άλλη αντιπροσοποία για δευτερη γνώμη μαζί με το ιστορικό
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα μπεκ πάνω έχουν σειριακό αριθμό; Εάν δεν έχουν μπορω να καταλάβω εάν μου τα άλλαξε σε κάποιο άλλο συνεργείο; Και μια τελευταία ερώτηση είναι πως μπορω να κινηθώ για τα μπεκ που μου είχε αλλάξει ενώ ίσως να μην χρειαζόταν;
|
|||
|
|||
καλημερα,δες αν εχεις καλυψη νομικης προστασιας στο ασφαλιστηριο συμβολαιο,
αν εχεις μιλησε μαζι τους-με τους δικηγορους δηλαδη-και αυτοι θα σε κατευθυνουν. |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|