|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
παιδια τα runflat σαφως δεν ειναι καλα και κοπανανε παλια τα λεγανε η ''αναρτηση του φτωχου'' αλλα παρεχουν ασφαλεια σε περιπτωση απωλεια πιεσης. εγω ξαναεβαλα της brigestone με 525 euro σε επαρχιακο συνεργειο . Σε εξουσιοδοτημενο της bmw μου ζητουσαν 800 για continental και goodyear και αναμονη 1 εβδομαδα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς του "φτωχού"
|
|||
|
|||
Λογικά το set-up της ανάρτισης πρέπει να είναι διαφορετική για ελαστικά runflat λόγω των σκηρότερων πλαινών.Αν έχει κάνει κανείς αλλαγή απο runflat σε συμβατικά έχει δει διαφορές;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
οταν οι αναρτησεις και τα αμορτισερ ηταν στην αρχη της εξελιξης τους (και πανακριβα για αυτο εμπαιναν σε πολυ ακριβα αμαξια) υπηρχαν λαστιχα πολυ σκληρα με ελαχιστο αερα που επαιζαν ενα κοματι απο το ρολο της αναρτησης.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Τελικά τι μάρκα και διάσταση έβαλες? Είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pvalavan : 18-08-08 στις 15:46 |
|
||||
|
||||
εγώ πάντως τα εργοστακια run flat - continental τα βρίσκω στον σταυρό αγ. παρασκευής 500 ευρώ μαζί με δύο ζυγοσταθμίσεις και ευθυγράμιση
|
|
||||
|
||||
καλά έκανες και έβαλες run flat
τελικά καλά έκανες και έβαλες run flat για να έχεις το κεφαλίσιου ήσυχο γιατί εμένα με έπιασε λάστιχο με 120 Χιλ. την ώρα που προσπερνούσα γα δύο νταλίκες και δεν έσκασε το λάστιχο όπως θα έκαναν τα απλά ελαστικά (προσοχή ωμός δεν πρέπει να κανίς πάνω από 200 Χιλ. γιατί καταστρέφεστε το ελαστικό ) όταν το επισκεύασα όμως πήγα σε κανονικό βουλκανιζατέρ και τα έβγαλε όπως τα απλά ελαστικά και όχι όπως τα πρέπει να βγουν τα run flat
πώς πρέπει να βγούνε τα ελαστικά run flat
|
|||
|
|||
Ο τύπος στο Video είχε καλό εξοπλισμό, υπομονή, και ήξερε τη δουλειά του!
Λίγοι στην Ελλάδα θα τα κάνουν όλα σωστά. Οι πιο πολλοί θα ρίξουν μια στο λάστιχο να βγεί όπως όπως...να το κολλήσουν και να φτιάξουν άλλο... |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|