|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Επιτέλους Μ3!
Τελικά μετά από διάφορες δυσκολίες, αμφιβολίες και προβληματισμούς πούλησα το Golf και πήγα Γερμανία και έφερα ένα χειροκίνητο μπλε σκούρο Μ3 Ε46. Το αμάξι δεν το έχω καταλάβει ακόμα και θα μου πάρει λίγο καιρό, γιατί έχει τελείως διαφορετική οδήγηση από το turbo.
Επίσης το συγκεκριμένο μου είπε ο Γερμανός ότι διαθέτει πρόγραμμα Μ-Μοtul (αν το γράφω σωστά) και είναι 360 άλογα και εξάτμηση Schnitzer (έχει όλο το καζάνι). Aυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν θεωρείται από τα ''καλά''. Θα με βοηθούσε πολύ αν μου απαντήσετε όσοι γνωρίζετε και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
Ελα απο εδω.....ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ
|
||||
|
||||
βρε βρε το παιδί!!!!!!!!
επιτέλους μπηκε στον στραβό τον δρόμο!!!!!!! καλορίζικο το πράμα καλοτάξιδο και δεν έχω ιδέα τι ειναι το Μ-motul.... παντως να το δούμε και το δικό σου!!!!!!!!!!! σύντομα και παλι καλορίζικο και καλοτάξιδο και με προσοχή!!!!δεν έχει καμία απολυτως σχέση με αυτό που είχες.....
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδο
Πρέπει να έχει V-Max Module και μερικές φορές το λένε Μ Module Vmax Module mit TÜV-Gutachten für BMW M Fahrzeuge Die von uns angebotenen V-max Module zum Aufheben der freiwilligen Selbstbeschränkung auf 250km/h bei BMW M Fahrzeugen ist TÜV zugelassen und wird mit TÜV-Teilegutachten geliefert. Einer Eintragung in die Fahrzeugpapiere bei Ihrer TÜV-Prüfstelle steht somit nichts entgegen und Sie können Ihr BMW M Modell "legal" mit einer Höchstgeschwindigkeit über 250km/h betreiben. Δεν δίνει άλογα, δεν κάνει κάτι διαφορετικό σε ροπές, απλά κάνει αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Αν ήσουν στην εγγύηση ακόμα, μόλις της είπες αντίο. Η BMW κόβει κάθε εγγύηση μόλις βρεί αμάξι με αυτό το πράγμα επάνω του. ![]() |
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω γερμανικά... Αντικόφτης στροφών είναι?
|
|
||||
|
||||
τι ακριβως δειχνει η φωτο γιατι θα σαλταρω
Καλα χιλιομετρα φιλε
|
||||
|
||||
καλοταξηδο !!!
το αμαξη ειναι σουπερ γρηγορα φοτο να δουμε το μορακι σου
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εγω βλεπω μια Μ5 που εχει ανοιξη λιγο την τριτη .. :p πιθανων δεν παει αλλο γιατι εχει κοφτη :pPPpp
|
||||
|
||||
![]()
Καλοτάξιδο Μιχάλη!!!!!!!!!!!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|