|
Ας γνωριστούμε Πες μου τι οδηγείς να σου πω ποιός είσαι! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, βρήκα τώρα το topic που είχα ανοίξει το πάλαι ποτέ για το Ε30, τι να λέμε τώρα, σχεδόν συγκίνησης. Βέβαια δε μπορώ να βρω το topic για το Ε36, τι στο καλό δεν είχα κάνει παρουσίαση για δαύτο…
Πάμε λοιπόν στα νεότερα, επανήλθα στη φίρμα με ένα 2012 320 Ε92 LCI. Βρήκα ένα αυτοκίνητο που εκ πρώτης (μόνο ο χρόνος θα δείξει) φαίνεται ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του το είχα αγαπήσει ιδιαιτέρως οπότε η απόφασης ελήφθη, Το Mazda πουλήθηκε, μιας που επιτέλεσε το χρέος του και ευτυχώς πήγε και σε άνθρωπο που πραγματικά ήθελε το συγκεκριμένο όχημα. Τη BMWδαρα την είχα σταμπάρει λίγο καιρό αφού έδωσα το Mazda αλλά λίγο η απόσταση, λίγο οι πολύ αυξημένες υποχρεώσεις της περιόδου πήγαινε πίσω, και πίσω, και πίσω. Η γνωριμία με τον ιδιοκτήτη και οι κοινοί γνωστοί (και μάλιστα όχι από αυτοκινητιστικούς κύκλους) έδειχναν από την αρχή το καρμικό του θέματος. Έτσι λίγο καιρό μετά και κάπου προς τα μέσα Δεκεμβρίου η απόφασης ελήφθη και νάμαστε! Πρώτο σέρβις με ότι ζουμία, μπουζία, φίλτρα είχε, γιατί πάντα θέλω να δημιουργώ μια πρώτη βάση για το μτχ όχημα και έτοιμοι για το πρώτο ταξίδι μέσα στα Χριστούγεννα οικογενειακώς. Αλήθεια σας λέω ρε μου είχε λείψει η φίρμα πολύ, το εμεξφάι ήταν το πρώτο αμάξι που έφερα οδηγικά ακριβώς στα δικά μου μέτρα αλλά τα τελευταία χρόνια πέρα από το γεγονός ότι δεν έβλεπε καθόλου χλμ (περίπου 500-1000χλμ το χρόνο ευτυχώς πάντα με καμιά πίστα στο παιχνίδι για να μη σκουριάζουμε) άρχισα να αισθάνομαι και λίγο περίεργα με το ίδιο το αμάξι. Σα να είχε κλείσει ένας κύκλος, σα να έχεις πάρει αυτά που είχε να σου δώσει, οπότε η απόφαση παρόλο που δεν ήταν εύκολη, έγινε πράξη. Το 92ρ μου έκανε κλικ σε όλα τα σωστά σημεία, τεράστια αγάπη για τα κουπέ της φίρμας, σωστό χρώμα μέσα και έξω (και μάλιστα εδώ υπάρχει και ένα τελείως καμένο αστείο, το εμεξφάι είχε κωδικό χρώματος GlaxyGray και το BMW έχει κωδικό SpaceGray, ότιναναι), σωστό κυβισμό για να παίρνει σχετικά τα πόδια του, ε δε χρειάστηκε και πολύ για να προχωρήσω. Εντυπώσεις, δε ξέρω αν σας το είπα ότι μου είχε λείψει πολύ η φίρμα και ιδίως ένα κουπέ. Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό σε πορεία με ιδιαίτερη άνεση και υπερβολικά ξεκούραστο από το ταξίδι μέχρι τη πόλη. Κατανάλωση μου φάνηκε αρκετά νορμάλ για τη χρήση και μοτεράκι είναι σχεδόν πάντα εκεί που το θες, αρκετά ελαστικό και με ωραία χροιά που τολμώ να πω ότι εκεί κάπου 2.5Κσαλ-4Κσαλ μου θυμίζει λίγο σα χροιά 6κυλ (μη βαράτε μπορεί να είναι ο ενθουσιασμός της πρώτης γνωριμίας). Κάπως περίεργα ελαφρύ μου φάνηκε το τιμόνι (αργότερα έμαθα ότι είναι ηλετρικό) αλλά είναι φοβερό το πόσο κόβει και πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει πορεία στο αμάξι, πιστέψτε με δεν είναι δεδομένο στα οχήματα αυτό ιδίως της μεσαίας κατηγορίας. Εδώ νιώθεις ότι το τιμόνι είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε σε σχέση με το input που δίνεις. Κατά ένα περίεργο τρόπο μου άρεσε και το σασμάν και από θέμα κλιμάκωσης αλλά και αίσθησης. ΟΚ λείπει αυτό το τελείως μηχανικό που είχα στο εμεξφάι αλλά αν τα βάλουμε όλα στη εξίσωση ταιριάζει πολύ με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, θα μου έκανε εντύπωση δλδ να έβρισκα ένα σασμάν σα το 6ρ του εμεξφάι στο BMW. Οι αναρτήσεις άνετες, το αμάξι φαίνεται να ακολουθεί σχετικά τον οδηγό ακόμα και όταν η διάθεση είναι λίγο πιο επιθετική αλλά για τελικό αποτέλεσμα εδώ θα επανέλθω όταν πάω καμία σοβαρή βόλτα γιατί προς το παρόν δεν έχω πάει. Και τι θα ήταν άλλωστε αυτό το topic χωρίς καμιά σχετική φωτογραφία, οπότε για πάμε: ![]() ![]() Και μια bonus: ![]()
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια για την αγορά και καλοτάξιδο το 92!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστπω πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι είχα σκεφτεί αρχικά να πάω σε 46ρ και να το παίξω τελείως χόμπι αλλά μετά βρέθηκε αυτό 😊 Τώρα να δω πως θα κάνω χόμπι που έχουμε τάξεις μεγέθους διαφορά στα οικονομικά μεγέθη σε σχέση με το 46ρ.
|
||||
|
||||
Πολύ καλά έκανες γιατί δεν έχει καμία σχέση το 46 με το 92.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ναι εντάξει πολύ πιο "αμάξι" αλλά και πολύ πιο εσωστρεφές στο να ασχοληθείς μαζί του. Είδωμεν ![]()
|
|||
|
|||
καλοριζικο ρε μορτη, καλα χιλιομετρα!
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Καλορίζικο φιλαράκι μου! Καλοτάξιδο, να το χαρείς στο φουλ και να έχεις μόνο χαμόγελα με αυτό!! Φανταστικη περιγραφή!
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Στα ενδιαφέροντα τώρα, ξεκίνησα τις επεμβάσεις με πολύ σημαντικά και ουσιαστικά πράγματα... Λεβιεδάκι (με φούσκα μαζί ε κατς καλά) ΜΠΕρφορμανς ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Οπότε κάπως έτσι είμασταν πριν:
![]() Και κάπως έτσι καταλήξαμε: ![]() Δηλώνω χαρούμενος με την αγορά ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|