|
||||
|
||||
Τα cinti εχουν πανω από 1600 € περιπου όπως μου ειπε ενας λαστιχας.
Το έχω ακούσει και εγώ για τα YOKOHAMA αλλά με εχουν προβληματίσει αλλά μοντέλα που είχα βάλει σε άλλο αυτοκίνητο και ήταν καλά για περιπου 10000 χιλιόμετρα και μετά βάρκα……. Δεν θέλω να βάλω κάτι απλό και φτηνό γιατί δίνω μεγάλη σημασία στο λάστιχο μιας και κάνω μερικά ταξίδια και συνήθως με πάρα πολύ μεγάλες ταχύτητες και θέλω να είμαι σίγουρος όσο μπορώ. |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα στο forum.Ήρθε η ώρα για αλλαγή στα λάστιχα του Χ3 μου και απο τα "μαμά" Pirelli Scorpion STR σε διάσταση 235/55/17 λέω να πάω σε λίγο πιο ασφάλτινα.Σκέφτομαι τα καινούρια Pirelli Scorpion Verde, τα Michelin (latitude diamaris ή τα Tour hp),τα Dunlop SP Sport S1 και τα Continental conti 4x4contact.Έχω μπερδευτεί κι όποιος έχει δοκιμάσει ή γνώρίζει κάποια από αυτά ή έχει να προτείνει κάποιο άλλο καλοδεχούμενη η γνώμη του.
|
|
||||
|
||||
και εγω μπερδεμενος ειμαι περα απ αυτα που προανεφερες εγω ψαχνω και για BRIDGESTONE DUELER H/P SPORT
YOKOHAMA ADVAN S.T V802 MICHELIN LATITUDE TOUR και απο χειμερινα VREDESTEIN WINTRAC 4 XTREME DUNLOP SP WINTER SPORT 3D Τα οποια εχουν σχεδον ολα τα χαρακτηριστικα ενος θερινου συν την πολυ καλη επιδοση στο χιονι στην βροχη και στον παγο. ειναι δυσκολη επιλογη και προσπαθω να δω την χρηση του αυτοκινητου για παραδειγμα 60% ασφαλτος 20% χωμα 20% χιονι κ παγο.. καπως ετσι αξιολογο για να κανω επιλογη ελαστικου.. |
|
||||
|
||||
καλησπέρα, κι εγώ που το έψαχνα δεν κατέληξα και λόγω οικονομικής κατάστασης δεν τα έχω αλλάξει ακόμα (με βγάζουν τα παλιά 3-4 μήνες). Πάντως από αυτά που είχα γράψει είναι 80-20 , εσύ θελεις λιγότερο ασφάλτινα. Στη περίπτωση αυτή έχω ακούσει καλά λόγια για τα Βridgestone και τα Μichelin είναι σταθερή αξία.Τα Vredestein γενικά θεωρούνται καλά ,α λλά και πιο ακριβά, και όσο για τα καινούρια Pirelli Scorpion Verde πρέπει να είναι πολύ καλά,θεωρούνται οικολογικά, και θα λανσάρονται στο Q5 (από όσο έχω διαβάσει).Αλλά είναι πιο ασφάλτινα από αυτά που ζητάς.
|
|
||||
|
||||
για δειτε εδω, αγορασα πριν λιγο καιρο τα μεταφορικα ειναι 100Ε και κανουν 5 μερες να ερθουν www.camskill.com
|
|
||||
|
||||
Ανάλογα φιλε μου τι ψάχνεις για λάστιχα..
Για δρόμου τα δυο κορυφαία είναι τα Michelin Diamaris 4x4 (οχι latitude αλλά 4x4x) και τα ContiCrossContact UHP (αυτά φοράω τώρα... Πολύ καλά ίσως καλύτερα απο τα Diamaris σε θόρυβο, άνεση και κράτημα σε βρεγμένο) Τα Scorpion είναι πολύ καλά αλλά κατώτερης κλάσης με καλύτερες ίσως επιδόσεις στο χιόνι... Εξαρτάται τι ζητάς... Πάντως απο τα site στυλ camskill έχω να παρατηρήσω οτι θα σου κοστίσει η τοποθέτηση και η ζυγοστάθμιση extra σε βαθμό που ίσως και να φτάσει παραπάνω απο την εδώ αγορά τους πχ εγώ τα δικά μου τα έβαλα 1050 και με δυο φορές ζυγοστάθμιση (μια στην αρχή και μια μετά 1500-2000 χλμ) και με εργοστασιακή εγγύηση... Στο camskill κοστίζουν 1000 ευρώ σκέτα.Βάλε έξοδα τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης και υπολόγισε που βρίσκεσαι..
BIG BOYS/BIG TOYS Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makis_ : 07-03-11 στις 14:37 |
|
||||
|
||||
[QUOTE=Makis_;417456]Ανάλογα φιλε μου τι ψάχνεις για λάστιχα..
Για δρόμου τα δυο κορυφαία είναι τα Michelin Diamaris 4x4 (οχι latitude αλλά 4x4x) και τα ContiCrossContact UHP (αυτά φοράω τώρα... Πολύ καλά ίσως καλύτερα απο τα Diamaris σε θόρυβο, άνεση και κράτημα σε βρεγμένο) Τα Scorpion είναι πολύ καλά αλλά κατώτερης κλάσης με καλύτερες ίσως επιδόσεις στο χιόνι... Εξαρτάται τι ζητάς... Πάντως απο τα site στυλ camskill έχω να παρατηρήσω οτι θα σου κοστίσει η τοποθέτηση και η ζυγοστάθμιση extra σε βαθμό που ίσως και να φτάσει παραπάνω απο την εδώ αγορά τους πχ εγώ τα δικά μου τα έβαλα 1050 και με δυο φορές ζυγοστάθμιση (μια στην αρχή και μια μετά 1500-2000 χλμ) και με εργοστασιακή εγγύηση... Στο camskill κοστίζουν 1000 ευρώ σκέτα.Βάλε έξοδα τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης και υπολόγισε που βρίσκεσαι..[/QUOTE] +1 Για καποια ελαστικα, οχι ολα ομως, σου ρχεται μια η αλλη να τα παρεις απο ιντερνετ. Ασε οτι θα πρεπει να τα κουβαλας εσυ στο λαστιχα για τοποθετηση. |
|
||||
|
||||
Για διάσταση 235/50/18 ποιο ελαστικό προτείνετε?
Το Continental και πάλι? Αλλά ποιο μοντέλο? Θέλω να είναι και λίγο για χιόνι... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν μιλάς για Χ3 θα σου πρότεινα Michelin Pilot HX MXM4(Grand Touring All-Season) γνώμη μου πάντα...
|
||||
|
||||
Για Χ3 μιλάω μιας και για Χ3 είναι το topic
Tα Μichelin που αναφέρεις είναι και για χιόνι? |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|