|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Η φυσα αυτη ουσιαστικα ειναι η θηκη 2 μικροτερων μια απο τις οποιες πρεπει να βγαλουμε εξω ωστε να τοποθετησουμε στη καταλληλη θεση (pin 27) τον τελευταιο ακροδεκτη της πλεξουδας μας.
Τοποθετουμε τον ακροδεκτη, ξαναβαζουμε τη φυσα στη θηκη της και την ξανακουμπωνουμε στον εγκεφαλο... ![]() ![]() ![]() THATS IT!!!!! Τα υπολοιπα ειναι η αντιστροφη πορεια απο αυτη που περιεγραφει πιο πανω...... |
|
||||
|
||||
Σημειωση: Πριν ξανακουμπωσουμε το τιμονι πρεπει να μην ξεχασουμε να κουμπωσουμε το εξτρα καλωδιακι που συνδεει τα κουμπακια στη κενη φυσα του τιμονιου. Αν δεν το εχουμε πρεπει να παραγγειλουμε απο την ΒΜW (part no. 61318386947) ή να το κατασκευασουμε (εγω το εφτιαξα μονος μου με κοστος 3 ευρω).
![]() Στη παρακατω φωτο φαινεται η λιστα με τα κομματια που περιεχει το ετοιμο κιτ που δινει η BMW (τα οποια μπορουν να παραγγελθουν και ξεχωριστα) ![]() Εδω ειναι μια φωτο με το project ολοκληρωμενο, ![]() και εδω μια με το λαμπακι του cruise control στο ταμπλο αναμενο ![]() |
|
||||
|
||||
ελπιζω το diy να βοηθησει οσους αποφασισουν να κανουν την εγκατασταση. Συνολικα ο χρονος που χρειαζεται ειναι γυρω στις 2-2,5 ωρες και ο βαθμος δυσκολιας θα ελεγα 4/10.
Εννοειται οτι θα ειναι χαρα μου να βοηθησω και επι τοπου οποιον χρειαστει ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stav : 05-02-08 στις 12:50 |
|
||||
|
||||
μπραβο σου ρε φιλε.πολυ επεξηγηματικο το ποστ σου.μακαρι να τα βρω και εγω τα κουμπια οσα λες οτι τα βρηκες στο ebay.μηπως μπορεις να μου πεις με τι ονομα τα εψαξες?παντως και παλι μπραβο σου τελεια δουλεια
|
|
||||
|
||||
δοκιμασε "bmw mfl buttons" ή "bmw mfl steering wheel", ή "Bmw multifunction steering" ή καποιο συνδιασμο αυτων
|
|
||||
|
||||
ρε φιλε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο καιρο προσπαθω να τα βαλω αλλα λυπαμαι τα 250€ που θελει η bmw
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
ενας φιλος μου εσκασε πριν 2 μηνες 350 ευρω (τον δουλεψαν και του ειπαν οτι ηθελε και αεροσακο)!!!!!! Τωρα που του το δειξα τραβαει τα βυζι@ του
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
γιατι λιγα ειναι τα 250€?σε ποια περιοχη εισαι φιλε?
|
|
||||
|
||||
Αθηνα.... (αλλα μισος χανιωτης
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|