|
Διάφορα Θέματα Αυτοκίνησης Εδώ συζητάμε όλα θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, για τα οποία δεν υπάρχει εξειδικευμένη κατηγορία! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
To πρώτο μπροστινοκίνητο ΒΜW
Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με ένα νέο μοντέλο της BMW που τοποθετείται "κάτω" από την σειρά 1. Όχι μόνο το αυτοκίνητο θα είναι το πρώτο FWD της BMW, θα είναι επίσης το φθηνότερο μοντέλο της εταιρίας.
Ενας από τους λόγους που η BMW αναπτύσει ένα τέτοιο πρότυπο είναι η "περιβαλλοντική συνειδητοποίηση" που διακατέχει την αυτοκινητοβιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Με αρκετά χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων, θα βοηθούσε να μειώσει τα μέσα επίπεδα εκπομπών του στόλου της BMW, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα πρότυπα του CO2 που ωθούνται από την ΕΕ. Ενας απο τους στόχους είναι τα supermini του αντίπαλου στρατοπέδου (λέγε με VAG Group) H ανάπτυξη έχει πραγματοποιηθεί στο νέο μοντέλο αν και τα τελικά σχέδια δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Εάν δωθεί η τελική άδεια, η παραγωγή θα μεταφερθεί πιθανώς στο Magna Steyr (Αυστρία), εκτός απο τους κινητήρες και τα κιβώτια, τα οποία θα φτιάχνονται από τη BMW στις εγκαταστάσεις στη Γερμανία. bmw_minicar_main01.jpg |
|
||||
|
||||
Σαν 147 με τσαλακωμενη μουρη ειναι! Μπλιαχ.
|
|
||||
|
||||
Ψιλophotoshopιά μου κανει το σχέδιο, αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που μας ενδιαφερει.... Ειδα τα αρχικά F(alse) WD ή με γελούν τα ματάκια μου????
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
πανεμορφο.....................
![]() |
|
||||
|
||||
Οπως βλέπουμε όλοι, οι εποχές που οι κορυφαίες Γερμανικές εταιρίες έβγαζαν 3 σειρές (μεσαία-μεγάλα-πολύ μεγάλα) έχουν περάσει προ πολλού. Και η BMW απο την ώρα που μπήκε σε ξένα χωράφια ως προς την κατηγορία, δεν άφησε τίποτα. Μεγάλα suv, μεσαία, μικρότερα κ.τ.λ. Ντου απο παντού που λένε. Μάλλον ήταν η ώρα να μπει και στα μίνι αυτοκίνητα. Και για να είναι θελκτικό ώς προς την τιμή, πρέπει να πέσει και το κόστος παραγωγής, σωστά ? Οπότε bye bye πισωκίνηση. Μη κατακριτέο κατά την γνώμη μου. Εξάλλου μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που δεν προορίζεται για οδηγικές συγκινήσεις, αλλά για οικονομία και πρακτικότητα μετακινήσεων εντός πόλης (άσχετα που ο Ελληνας θα βάλει παιδιά, σκυλιά, πεθερά, κατοικίδια, μπαγκάζια και θα πάει για Πάσχα στην άλλη άκρη του χάρτη)
Δεν ξέρω η συγκεκριμένη φώτο αν είναι Photoshop, πάντως προσπαθώ να σκεφτώ κάποιο άλλο αυτοκίνητο απο τον ανταγωνισμό που να μου αρέσει περισσότερι αλλά δεν βρίσκω.................. |
|
||||
|
||||
Αν αποφασισε η BMW να μπει και στην κατηγορια των supermini μου φαινεται πολυ λογικο
να ειναι μπροστινοκινητο.Μιλαμε για ενα οχημα πολης που πανω απ`ολα θα πρεπει να ειναι ευχρηστο και φιλικο ως προς το περιβαλλον κατα τη μετακινηση του μεσα στην πολη. Οι νομοθεσιες για τους ρυπους οπως εχουνε εξελιχθει εχουνε περιορισει τις εταιριες ως προς την παραγωγη μονο μεγαλου κυβισμου οχηματων και ετσι μια τετοια κινηση ισως τους εξυπηρετουσε.Προσωπικα το βρισκω καλη και εξυπνη κινηση,μιας και θα παρουσιασει ενα αυτοκινητο ποιοτικο και ταυτοχρονα πολυ φθηνο,συμφωνα με τα λεγομενα,οποτε σιγουρα θα πουλησει και δε νομιζω πως θα τεθει ζητημα για τη φιλοσοφια της εταιριας με το να παρουσιασει ενα μικρο ,οικονομικο ,βολικο και προστινοκινητο μοντελο.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αυτή την καραμέλα του περιβάλλοντος και του κλίματος και τα υπόλοιπα ΚΑΙ ΚΑΛΑοικολογικά τατιανίσματα δε μπορώ να καταλάβω σε ποιους τα λένε;;; Ένα όχημα (ή ένα αντικείμενο ΓΕΝΙΚΑ) αρχίζει να εκπέμπει ρύπους από την αρχή που κατασκευάζεται μέχρι ΚΑΙ να καταστραφεί και ΔΕΝ είναι μόνο οι εκπομπές καυσαερίων.- Πόσο οικολογικό μπορεί να είναι ένα όχημα το οποίο κουβαλάει ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ (λέγε με καταλύτη) τα οποία κάθε τόσο θέλουν να αντικαθιστώνται; Είναι σαν τις ΚΑΙ καλά οικολογικές λάμπες, καίνε μεν το 1/10 του ρεύματος αλλά είναι τίγκα στον υδράργυρο. Τα υπόλοιπα δε τα σχολιάζω ΚΑΝ, από τη στιγμή που βγήκε ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ 2ΤΟΝΟ ///Μ πιστεύω μπορώ να τα περιμένω ΟΛΑ.- Οι εποχές αλλάζουν ξέρω και μαζί τους αλλάζουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες... υπάρχει όμως και το ρητό που λέει ότι ο άνθρωπος και αν πεθάνει το χούι μένει (και αυτό είναι ότι με το άκουσμα της λέξης BMW μου έρχεται ένα 2002 alpina να βγαίνει παντιλικωμένο και καμπερωμένο σε μια ανάβαση)
|
||||
|
||||
μια χαρα ειναι τα μπροσθιοκινητα...
πετανε και κωλο στη στροφη αν ξερεις να τα πλασαρεις... ![]() ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sm6 : 09-07-09 στις 01:22 Αιτία: αν |
|
||||
|
||||
Ειναι μπροστοκινητο!!!!
![]() ![]() ![]() Δεν μου αρεσει..... Μπορει απο κοντα να ειναι ωραιο αλλα... ειναι fwd. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|