|
||||
|
||||
Όχι ας ήταν κ τριερουμενες με πατούρα κ η μια έχει χτυπήθεί πολύ άσχημα απ-το πεζοδρόμιο κ έχει φύγει ένα μικρό κομματάκι.Το κόστος επισκευής ήταν γύρο στ 450 με αλλαγή των στεφάνιών
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
σε avensis που ειχαμε μια φορα το ιδιο προβλημα παντως, η αιτια ηταν το ημιμπαρο.
|
|
||||
|
||||
Θα το ελέγξω από τότε που άλλαξα το ένα δε τα τσέκαρα καθόλου
|
||||
|
||||
NA ειστε ολοι καλα που με την απορια μου φτασαμε να λυνουμε και αλλων στο topic.
|
||||
|
||||
Το θέμα είναι να λύνεται πραγματικά το πρόβλημα
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Φίλε στα ποστ που έκανα περιέγραφα πολύ αναλυτικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Το συνεργείο σου πάντως που σου πρότεινε για ελαττωματικούς δίσκους, στους τορνισε, και προκαταβολικά σου είπε ότι έχουν πρόβλημα κλπ... Γιατί δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι αν έβγαζες από την αρχή τα τακάκια ΑΤΕ δεν θα είχες πλέον πρόβλημα? Γιατί το θέμα είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση (και οικονομικότερη) για όλους. Με την κατάσταση αυτή που ανέχθηκες πέρασαν πλέον πάρα πολλά χιλιόμετρα και πολύς καιρός και άντε να ζητήσεις ΣΩΣΤΑ φρένα ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις για κάτι που ήταν προφανώς ελαττωματικό. Αλλά τελικά σου τόρνισαν τους καινούριους (τότε) δίσκους σου, σε άφησαν να κάνεις και άλλα χιλιόμετρα μετά από ακόμα αρκετό καιρό... και άντε τώρα να ξαναπληρώνεις από την αρχή φρένα... Παρεπιπτόντως, όταν θα βάλεις γνήσιους δίσκους (στο συνεργείο σου προφανώς) θα σου βάλουν πάλι ΑΤΕ τακάκια? Δηλαδή σύμφωνα και με το συνεργείο σου, η μόνη λύση για να έχεις σωστά φρένα είναι...να πάρεις ΠΙΟ νέο BMW? (καθώς το παθαίνουν συνέχεια αυτά τα άτιμα τα Ε46). Υποσημείωση. Έχω κάνει πλέον πάνω από 6-7000χλμ (δε θυμάμαι) και δεν έχω κανένα πρόβλημα από την αλλαγή των τακακιών ΑΤΕ με τα ferodo. Με κάθε είδους οδήγηση και σε κάθε είδους φρενάρισμα από οποιαδήποτε ταχύτητα. Με τους ΙΔΙΟΥΣ δίσκους που με τα ΑΤΕ το τιμόνι χόρευε samba στα φρεναρίσματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dim77 : 10-09-10 στις 00:55 |
|
||||
|
||||
Επανέρχομαι στο θέμα τρέμουλο στο τιμόνι κατά το φρενάρισμα με νέα στοιχεία και νέα service.
Τακάκια-Δίσκοι και Λάστιχα καμία σχέση με το πρόβλημα η μάρκα τους. Δεν αποτελούν την πρωταρχική του αίτια ωστόσο μπορεί να το δείχνουν λιγότερο η περισσότερο το πρόβλημα.. Αρχικά είχα λάθος γνώμη με την βοήθεια λάθος <μαστόρων> Κυρία αίτια είναι πάντα ο τζόγος στα μπαλάκια και τα ημιμπαρα-ακρομπαρα (πλην τον περιπτώσεων όπου κάποιος έχει πραγματικά στραβούς δίσκους)
|
||||
|
||||
DIm77 θα συμφωνησω μαζι σου σε αρκετα. Εχω πειστει οτι για πολλα κακα φτιανε τα τακακια. Τα ΑΤΕ ποια εν τα εμπιστευομαι και λεω να αλλαξω σε textar.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατι δε δοκιμαζεις Ferodo ή Lukas?.. |
|
||||
|
||||
ΚΑλυτερα μαυριλα παρα τρεμουλο και τα νευρα να ειναι τσαταλια
Εργαλεία Θεμάτων | |