|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Ευχαριστω stef.
|
|
|||
|
|||
αγορα Χ3 2006 2000κυβ
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας για ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ μοντελο,αξιοπιστια καταναλωση κ.τ.λ. εχω βρει ενα σε πολυ καλη κατασταση και σε καλη τιμη αλλα προβληματιζομαι γιατι ακουω διαφορα για προβληματα στα μπεκ και οτι καιει λαδια. ευχαρηστω πολυ για το χρονο σας.
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα και καλοσόρισες
Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.bmw-motorsport.gr/forums/...ad.php?t=27100 Ψάξε στο forum και θα βρεις ΟΛΕΣ τις απαντήσεις |
|
|||
|
|||
ΑΓΟΡΑ Χ3
Απ αυτα που διαβασα για το Χ3 δεν ενθουσιαστηκα.Θα θελα το επομενο μου αυτοκινητο να ναι Χ3 του2006 αλλα πολυ φοβαμαι πως θα επιλεξω κατι πιο αξιοπιστο αλλα με λιγοτερους χωρους και οχι και τοσο καλη ποιοτητα κιλυσεις οπως τοΧ3.Βεβαια ο αδερφος μου που εχει αγορασει προσφατα 116 μου λεει να το παρω το κοριτσι(Χ3) αλλα φοβαμαι για την αξιοπιστια του μ αυτα που διαβασα...παντως σας ευχαρηστω ολους για τις πληροφοριες που μου δωσατε μεσα απο τις συζητισεις σας.
|
||||
|
||||
Γιατί φοβάσαι για την αξιοπιστία του Χ3....?
Ίσα ίσα...., δεν έχεις λόγο... |
|
||||
|
||||
Γιατι δεν κοιτας το Q5?Μεχρι στιγμης πολυ πιο καλυτερο σε εμφανιση,δυναμη,καταναλωση,προβληματα,μοτερ.Γι αυτο και πουλαει σαν τρελο τυχαιο δεν νομιζω.
|
|
||||
|
||||
το Q5 λιγο αν ζοριστει καιει παρα πολυ!
με το x3 2.0i (e83) που αγορασε προσφατα ενας φιλος μου κατεβηκε απο σαλονικα πατρα με 130km/h στο cruise control με καταναλωση γυρω στα 9l/100km μεσα στην πολη ειναι γυρω στα 13l/100km το εχει αγορασει μεταχειρισμενο με πρπ 50.000km , μεχρι στιγμης κανενα προβλημα, ουτε τριγμοι ουτε φθορες στο εσωτερικο. τελειο για οικογενεια, μεγαλοι χωροι, οταν πεσουν τα καθισματα χωραει μεσα απιστευτα πραγματα. εμεις μεταφεραμε αυτο (http://www.bmw-motorsport.gr/forums/...F1%E9%EF%F5%EC) ανετα. για ελλαδα το θεωρω το ιδανικο αμαξι. |
|
||||
|
||||
Το Q5 αν ζοριστει όμως σκωτωνει . 200 άλογα έναντι 150 του χ3 . Σε ήπια οδήγηση έχει και αυτο 9 τα 100 . Ας μην πούμε για ροπή που είναι το πιο βασικό και ας μην πούμε αν μπει και ένα προγραμα 1 στάδιο έχουμε 250 άλογα 34 κιλά ροπή . Το χ3 ήταν κορυφή πριν έρθει το Q 5 .
Το καινούριο χ 3 μπορει να ξεναειναι κορυφή μχρι να βγει το επόμενο Q5 και παει εναλαξ η δουλεια χαχαχα. Πάντως ανάλογος και τα θέλω του καθενός το χ3 είναι πολυ ωραίο και καλο αμάξι τι να λέμε τώρα . Και με την κρίση βρίσκεις χοντρές ευκαιρίες .Γερμανικά αμάξια ίσον κορυφή και ας μας απογοήτευσαν οι Γερμανοί στα εθνικά θεματαμας . |
|
||||
|
||||
Τον παράγοντα τιμή τον έχετε λάβει υπόψη σας...?
Ξέρετε πόσο έχει μεταχείρο το Χ3 και πόσο το Q5 ή το παραβλέπετε...? |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|