|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν κάποιος θέλει επιδόσεις τότε ναι, καλύτερα να πάει σε q5. Αλλά ούτε το δίλιτρο Χ3 σέρνεται, αξιοπρεπέστατα κινείται. Όσον αφορά τη νέα Χ3, πολύ δύσκολα θα έρθει δεύτερη από το επόμενο q5 μιας και θα έχει και αυτή τούρμπο εκδόσεις, οπότε το πλεονέκτημα του audi θα παέι περίπατο. Μόνο μειονέκτημά της είναι όμως η ακριβή τιμή οπότε γι'αυτό και μόνο θα έχει χαμηλές πωλήσεις στη χώρα μας έναντι του πιο οικονομικού λογικά q5 (τωρινού αλλά και επόμενου όταν βγει).
|
||||
|
||||
Stef ποσο εχουν διαφορα στην τιμη μεταχειρο Χ3 Και Q5?Δεν το εχω κοιταξει γι αυτο και ρωταω?
Δεν θα το ελεγα Driver M για την αξιοπισια γιατι τα προβληματα ειναι απειρα οπως ολοι ξερουμε με τα μικρα μοτερ της BMW.Μεχρι και τωρα το Q5 ειναι μπροστα σχδον παντου γι αυτο και πουλαει τρελα απο τοτε που βγηκε.Τωρα η επομενη γενια Χ3 με τουρμπο συγουρα θα παρει κεφαλι.Απο οτι διαβασα στο πρωτο θεμα οι βαβαροι σκεφτοντε για 2 και 3 τουρμπο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Τα μικρά μοτέρ της Χ3 (2.0) δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αξιοπιστίας
Τώρα το πού άκουσες εσύ ότι το μοτέρ της Χ3 2.0 δεν είναι αξιόπιστο είναι άλλο θέμα Μην βγάζουμε συμπεράσματα μόνοι μας, ειδικά εαν δεν έχουμε εμπειρία από αυτά τα αυτοκίνητα! |
|
||||
|
||||
Stef τρεις που ξερω που εχουν Χ3 ειχαν πολλα προβληματα με κομπιαζματα,διαφορικο,μπεκ,πολλαπλασιαστες κτλπ κτλπ.και στο φορουμ αναφερονται μερικα.Τελος παντων ειναι υποκειμενικο και τα προβληματα γιατι ειναι πως το βλεπει ο καθενας.
|
|
||||
|
||||
Συμφωνώ κι εγώ πως ο δίλιτρος των Χ3,Ε90-1,Ε87 Ν46Β20 δεν βγάζει κανένα απολύτως πρόβλημα μιας και έχω και προσωπική εμπειρία 4 ετών και 45.000χλμ και από άλλους 2 κατόχους που ξέρω με παραπάνω χιλιόμετρα μάλιστα, δεν αντιμετώπισαν ούτε αυτοί το παραμικρό.
Οι e.d. κινητήρες είχαν προβλήματα (πολλαπλασιαστές-μπεκ κυρίως) αλλά δεν φορέθηκαν ποτέ σε Χ3. Αν δεν ζούσαμε στην Ουγκάντα-Ελλάδα, θα θεωρούσα μια 6κύλινδρη Χ3 την ιδανική επιλογή και σε όλα ανώτερη από το q5. Αλλά επειδή τέτοια αυτοκίνητα είναι ασύμφορα πλέον, τα γκάζια του q5 είναι καλό δέλεαρ για να το προτιμήσει κανείς από το bmw, αν και δε νομίζω πως σε ένα suv οι επιδόσεις αποτελούν προτεραιότητα. Για να είμαστε οντοπικ ωστόσο, η Χ3 με τον δίλιτρο είναι αρκετά αξιόπσιτο αυτοκίνητο, τουλάχιστον μηχανικά.
|
||||
|
||||
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Άρη!
Η αξιοπιστία της 2λιτρης Χ3 είναι πολύ μεγάλη Μετά από 4μηνη συμβίωση μαζί της σε ένα αυτοκίνητο 5 ετών μπόρώ να πω και εγώ το ίδιο ακριβώς πράγμα. Άλλος ο κινητήρας των e.d και άλλος ο Ν46Β20... |
|
||||
|
||||
μερικοί κολλημένοι να ξεκολλήσουν, δεν έχουν όλα τα BMW την ίδια αξιοπιστία.
Το Χ3 είναι ΚΟΡΥΦΗ απο αξιοπιστία. Το λέω γιατί έχω...
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
Η δική μου άποψη είναι οτι είναι ενα πολυ ομορφο και καλο αυτοκινητο. εχω οδηγησει το 2.5 βεβαια και ηταν φοβερή εμπειρια. Οσο αφορά των κινητήρα που εχω και εγω στο z4 ειναι πολυ αξιόπιστος με τακτες αλλαγες λαδιων βέβαια και οικονομικός σε μενα τουλάχιστον που ειναι 1220 κιλα (δηλωμενα). οσο αφορα τα προβλήματα που λένε είναι στον καινούριο 2.0 με 170 αλογα λόγο άμεσου ψεκασμού.(πολλαπλασιαστές κυρίως). του x3 οπως και στη ζ4 που είναι έμμεσος ειναι πιο αξιοπιστος.
|
|
||||
|
||||
Εγώ που έχω το Χ3 σε 2,0 diesel είμαι πολύ ευχαριστημένος και από επιδώσεις .
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|