|
|||
|
|||
E36 coupe πορτες
Καλησπερα σε ολους!!!!ειμαι νεο μελος,και εχω ενα E36 coupe.Εχω ενα προβλημα ομως!!οι πορτες εχουν κρεμασει!τι να κανω;μηπως να τις ζορισω προς τα πανω για να επανελθουν;η μηπως πρεπει να τις αντικαταστησω;ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε φαρνατζη που το κατεχει το αθλημα,δεν θα σου παρει τιποτα απλα θελει σηκωμα.Το θεμα ειναι να το κανεις σε καποιον που ξερει γιατι μονος σου ειτε θα το λυπηθεις να του βαλεις δυναμη ειτε θα κανεις ζημια.Ασε να το κανει ο ειδικος!!!
|
|
|||
|
|||
Ωραια!!Μηπως ξερεις ποια ειναι η αιτια που το προκαλει αυτο??για να ξερω να προσεχω!!γιατι το αμαξι το εχω 1 βδομαδα!μηπως αυτος που το ειχε τις εκλεινε δυνατα;;;
|
|
||||
|
||||
...μηπως το αυτοκινητο σου ειναι τρακαρισμενο ?
Εχω αλλαξει 5 ε36 κουπε και σε καμμια δεν ειχα παρομοιο προβλημα ! |
|
||||
|
||||
αν είναι coupe τον 9.000 ευρώ να περιμένεις και αλλα τέτοια καλούδια
φιλικά πάντα γιάννης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Καλώς ήρθες φίλε και μην μασάς όλα θα γιάνουν!!!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καλο ήρθες και φυσικά όλα φτιάχνονται δεν είναι τίποτα εμείς να μαστέ καλά και όλα τα αλλα.. |
|
|||
|
|||
οχι ρε σεις δεν ειναι τρακαρισμενο το εχω ψαξει!!το αμαξι αυτο ηρθε απο γερμανια το 2006 (τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι)και πωληθηκε σε αυτον που το πουλησε σε μενα με αλλα λογια ειναι απο 2ο χερι...εχει 189000 χιλιομετρα και το μοτερ ειναι μια χαρα αθορυβο δεν ακουγεται τιποτα περιεργο!και ποιος ειπε οτι κανει 9000;;;7000 το πηρα!!!
|
|
||||
|
||||
LOL ρε μαν, δλδ ποσο πανε πλεον τα 36αρια? Ελεος, τα πρωτα ειναι ηδη 17 χρονια στην αγορα...
There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... Some day, we're gonna break free from the chains, and keep on, keep on, keep on, keep on, keep on FLYING... Straights are for fast cars. Corners are for fast drivers... I don't mean to be mean but it's all I can be, that's just me.. |
|
||||
|
||||
ακριβώς!!! και πολλοί τα δίνουν και 15.000€, τι σημαίνει??? ότι τόσο αξίζουν??? είναι να μην βγει καινούριο μοντέλο, όταν είναι 2 γενιές πίσω όμως.... έχει χαθεί η χρηματική αξία του οχήματος
|
![]() |
Tags |
πόρτες e36, e36 coupe |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|