|
||||
|
||||
Συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον είναι (οκ προσωπική γνώμη εδώ) όμορφα, και τέλος πάντων ΕΙΝΑΙ άλφα ρομέο, ενώ τα bmw πλέον δεν πολυμοιάζουν με bmw (ναι οι σειρές 2 και 4-ως κουπέ και όχι τα Χ- δείχνουν ποιος θα έπρεπε να είναι ο δρόμος, αλλά όντως, μάλλον και τα δικά τους ψωμιά είναι μετρημένα και θα αντικατασταθούν από κάτι πιο κατάλληλο για το σουπερ μαρκετ, το θέατρο και τις οικογενειακές διακοπές-να χωράει δλδ και φουσκωμένο φλαμινγκο)
|
|
||||
|
||||
να το δουμε απο μια αλλη σκοπια..και θα μιλησω σαν κατοχος σειρας 1...εστω 135 καποτε..Ποτε η σειρα ενα δεν εγινε 3αρα...ας ξεκινησουμε απο εκει..και μη μ πειτε οτι το 116 χρειαζοταν πισω κινηση..εδω ρωταγαν τους κατοχους σειρας 1 και δεν ξεραν αν ειναι πισω ή μπρος η κινηση...true story..οταν το 90% που θα παρει σειρα 1 παιρνει μονο για το σημα..γιατι να μην κανει τη στροφη αυτη η bmw..πως εκανε η porsche με τα τζιπακια..ΝΑΙ τα καλυτερα SUV της κατηγοριας αλλα..porsche?????προσπαθω να πω οτι ας βγαλουν λεφτα απο αυτο..για να φτιαξουν μια καλυτερη m3/m4 αυριο μεθαυριο..γενικα παντως η bmw το παει προς mainstream...δεν θελει ο κοσμος πλεον παντιλικομηχανες..φοβαται..δεν θελει απολυτο μηχανημα οδηγησης..τα vag σε πανε με ενα χερι τερμα παντου...ακομα χειροτερα σημερα απο ποτε..η bmw παει προς τα κει..για να κανει πιο ευκολα τα αμαξια για τους πολλους..δηλαδη πραγματι για το 90%...μειναμε λιγοι παιδια...αφηστε τους λοιπον να φτιαξουν πολλα μπροστοκινητα ασακια..και μετα ας μας δωσουν πολλα m2..χαλαλι..ειναι τοσο καλο το m2..
|
||||
|
||||
Συμφωνώ απόλυτα με το Νίκο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Δεν είναι θέμα αν η 116 είναι πισωκινητη και αν υπερστρεφει.
Το θέμα είναι η πλατφόρμα να είναι πισωκινητη. Ώστε να έχει εξαρχής το σωστό σχεδιασμό σε όλα τα παρελκόμενα, να σχεδιαστεί με το μοτέρ κατά μήκος. Όταν η πλατφόρμα σχεδιαστεί προσθιοκινητη, τότε το ///Μ τούμπανο σιεσελ κλπ....θα το βγάλουν 4κινητο "γιατί είναι καλύτερα "... Οπότε μη χαίρεστε και για τα υπόλοιπα... Κρατήστε τα παλιά που τελικά σε όλες τις μάρκες έχουν κάτι πιο ξεχωριστό και "αυτοκινητιστικό", που κάνουν την ιδιοκτησία τους να αποκτά νόημα, από τα νέα μοντέλα λεωφορεία-ταξί προορισμένα μόνο για λιζινγκ.
|
||||
|
||||
Σαφώς και θα κρατήσω το παλιό και έχω και άλλες απαιτήσεις από το παλιό μου ως "ειδικο". Αλλά να σας πω κάτι...τρέχουν τα σάλια μου όταν βλέπω κάτι Α45 AMG...δεν θα το κρύψω. Εκεί δηλαδή που η βάση ήταν πρόσθιοκινητη πως μας φάνηκε που έχει κάνει σουβλάκι κάθε αντίστοιχη BMW και σε πωλήσεις και σε επιδόσεις αλλά έχει και αυτό το κάτι του ειδικού που στις μέρες μας έχει χαθεί. Αυτό είδε η bmw και προσπαθεί πλέον να το αντιγράψει. Ξεφτίλα μεν αλλά τα νούμερα θα μιλήσουν στην τελική.
|
|
||||
|
||||
Το νόημα είναι ότι μιας και η εταιρία μπορεί να με κάνει να θέλω ένα Μ2, δεν θα πεθάνω με το γεγονός ότι η 1 και πριν από αυτή, η Χ1, Χ2, 2 Active tourer και 2 Gran tourer είναι FWD. Εννοείτε πως θα προτιμούσα να είναι πισωκίνητα και με θλίβει η εικόνα αλλά μέχρι εκεί.
|
|
||||
|
||||
η λογικη λεει οτι εφοσον το πατωμα της σειρας 1 ειναι mini..τοτε προφανως θα ειναι ενα εξημερωμενο mini απο κατω (πιο mainstream προσεγγιση)...φυσικα και ειναι ενα καλο και οδηγοκεντρικο αμαξι..που μεταξυ μας..περα απο τα οποια προβληματα βγαζει...ειναι ενα φανταστικο αμαξακι...αρα γιατι παραπονιομαστε?
εγω για ενα αναρωτιεμαι...m2 σε τι πατωμα θα βγαλουν και γενικα 2αρα????
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ετσι και αλλιώς μόνο του θα οδηγεί με τους αυτόματους πιλότους κτλ... οπότε τι σημασία θα έχει...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|