|
||||
|
||||
Από τα 35 ποστ σου, τα 17 είναι με κεφαλαία και 4 με greeklish (3 είναι με κεφαλαία και greeklish μαζί).
Μέχρι τώρα δεν έχει διαγραφεί κανένα ποστ σου. Σε παρακαλώ να σεβαστείς τους κανόνες του φόρουμ από εδώ και πέρα. Η ορθογραφία και η διατύπωση είναι κάτι που δεν ελέγχεται. Τουλάχιστον γράφε με μικρούς και ελληνικούς χαρακτήρες, όπως απαιτούν οι κανόνες του forum. C U out there
|
||||
|
||||
Διαφορικό και σε μένα....
Χαιρετώ άπαντες!
Long time no see που λένε και στο χωριό.... Ο άσσος έκλεισε αισίως τα 17 έτη και 195000 κμ και χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά εδώ και μια 8ετία από τη γυναίκα μου με μικρές αποστάσεις και 2-3 ταξίδια το χρόνο στις διακοπές. Προχτές έτυχε να το πάρω και άκουσα σφύριγμα προς τα πίσω μεριά,δεν έδωσα και πολύ σημασία,βγήκα εθνική και μετά τη Ν.Φιλαδέλφεια που άνοιξε ο δρόμος από κίνηση ο θόρυβος ακουγόταν αμυδρά αλλά υπήρχε είτε στο πάτημα είτε στο άσε του γκαζιού....Πήγα μια βόλτα στο Σπανό και διέγνωσαν διαφορικό....Μην τα πολυλογώ μαζί με κάτι άλλα μαζεματάκια-λέγε με κρεμαγιέρα-το συνολικό κόστος ανέβηκε στο τάληρο...(ναι 5000€...) Δεύτερη γνώμη να το ακούσω και από κοντά, ανέβηκε στη ράμπα, πάτησε ο μάστορας μέχρι 90-100 και ο θόρυβος κανονικά εκεί...Διαφορικό λέει ο μάστορας ....και τώρα; Λύσεις διαβάζω πολλές..Αν κάνει αυτό το σφύριγμα είναι από ρουλεμάν και υπάρχει σετ αντικατάστασης,ο μάστορας προτείνει να βρεί διαφορικό μεταχείρω.. Τι να επιλέξω; Μεταχείρω; ανακατασκευή του ίδιου; Καινούργιο; Για πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά....αναλαμβάνει κάποιος επισκευή του ίδιου ή να ψάξω για μεταχείρω; Γιατί για καινούργιο πάει ψηλά....
|
||||
|
||||
Εγώ που το εσπασα σε Ε46 με Ν42Β20 έβαλα μεταχειρισμένο και όλα καλά. Απλά έκανα την αγορά μόνος μου, πήγα και είχε πολλά ο τύπος με τα μεταχειρησμένα και πήρα το πιο καθαρό από θέμα διαρροών και αυτό που μου φάνηκε γενικότερα σε καλύτερη κατάσταση.
Άλλαξέ το πριν σε αφήσει στο δρόμο όπως την έπαθα εγώ. |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα
Έχεις κάποιον να προτείνεις;
|
||||
|
||||
Εγώ στο car έψαξα και βρήκα κάποιον που είχε τρία για το 46 και το μόνο που έκανε το συνεργείο εκτός της το ποθέτησης ήταν να αλλάξει τα υγρά του.
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|