|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ''μήπως θα έπρεπε η γλίστρα αυτή να επιτρέπεται να έχει μια ελευθερία αλλιώς θα χαλάσει πιο γρήγορα?'' Διαφορετικά γιατί ο κατασκευαστής δεν έβαλε ίδιο υδραυλικό τεντωτήρα και στους 2 κινητήρες? Για να μην παρεξηγηθώ δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω το εγχείρημά σου,ούτε να σε προσβάλλω... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Η εργοστασιακή του Μ54 είναι ένα αλουμίνιο πιστόνι με ένα ελατήριο. Η εργοστασιακή του S54 είναι μεταλλικό πιστόνι (όχι αλουμίνιο), με διαφορετικό ελατήριο, 2 μέρη, βαλβίδα ελεχόμενης ροής λαδιού και αρκετό engineering, γιαυτό και το κόστος του είναι $300 Επίσης ο S54 είναι πολύ πιο μελετημένος και πιστεύω ότι όταν και το παραμικρό μετράει τότε θα είναι διαφορετικό από ένα Μ54. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος και να σπάσω τη καδένα, οπώταν θα αναγκαστώ να πάω σε S54 Το αρχικό thread που πήρα τη ιδέα εδώ **Δεν με προσβάλλεις αντιθέτως χαίρομε μ'αρέσει η συζήτηση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paris320ci : 17-05-15 στις 20:59 |
|
||||
|
||||
Κατα τη γνώμη μου πάντα,το θεωρώ λάθος αυτό που έκανες,αλλάζουμε ένα εξάρτημα όταν έχει πρόβλημα,εάν δέν έχει πρόβλημα το αλλάζουμε γιατί περιμένουμε κάποια βελτίωση απο την αντικαταστασή του,τί βελτίωση μπορεί να σου προσφέρει αυτή η αλλαγή;ο τεντωτήρας υπάρχει για να μήν πηδήξει κάποιο δόντι η καδένα.
Πιό αναλυτικά, το γρανάζι του στροφάλου σέρνει μέσω της καδένας τους εκκεντροφόρους,βοηθάει σε κάτι το να τεντώνεις τη καδένα απο τη χαλαρή της πλευρά περισσότερο;δέν βλέπω κάποιο όφελος. Μήπως η καδένα του s54 είναι πιό βαριά και χρειάζεται πιό ισχυρό τεντωτήρα;
|
|||
|
|||
4000km από τη εγκατάσταση, χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα κάνω update του χρόνου που θα έχω προσθέσει ακόμη 50000km
|
|||
|
|||
Update μετά από 5 χρόνια.. κανένα θέμα..
|
||||
|
||||
Κανένα update τώρα; Να δω αν συμφέρει δλδ.
|
|