|
Συντήρηση Εδώ συζητάμε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τη συντήρηση του αυτοκινήτου μας (service, επισκευές, φανοποιία) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πάντως φίλος που είχε ντύσει ταμπλό Ε34 με δέρμα, μετά από λίγο καιρό φούσκωσε στο σημείο που περιγράφεις, μπροστά στο συνοδηγό στο πάνω μέρος.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
2) Ντύσιμο με δέρμα. ΔΥΟ σοβαροί ταπετσιέρηδες, μου έχουν πει το ίδιο πράγμα: ΝΑΙ, το κάνουν, θέλει μετά όσο γίνεται προσοχή από ήλιους κλπ (προστασία) και αντέχει χρόνια. Όμως, και εδώ είναι το ενδιαφέρον, που μου είπαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ το κάνουν με συνθετικό δέρμα και όχι γνήσιο. Με το γνήσιο θα πετάξει είπαν το υλικό πολύ γρήγορα. Και οι δυο μου είπαν ότι σε δουλειές που έκαναν με γνήσια, τους γύρισαν πίσω τα αυτοκίνητα, ενώ με δερματίνη πολύ καλής ποιότητας δεν γύρισε κανένα. |
|
||||
|
||||
TIP πάντως για το Ε30: Το ωραίο ανάγλυφο (εσοχή για μικροαντικείμενα) που έχουμε πάνω δεξιά (πλευρά συνοδηγού), στην κουβέντα που έκανα ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, μου είπε ότι θα χαθεί, ή θα γίνει πολύ ρηχό βάζοντας ένα επίπεδο (πχ λεπτο κοντρα πλακε, επομένως χάνονται και τα χωρίσματα) και γεμίζοντας από κάτω
Εκκρεμεί η κουβέντα με τον άλλο ταπετσιέρη (μήπως και μπορούμε να το σώσουμε...) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petroscf : 02-02-22 στις 09:30 |
|
||||
|
||||
Έλα ρε Πέτρο, βάζει κανείς εκεί σε E30 μικροαντικείμενα;
Στο δικό μου όσες φορές έχουν βάλει, τα ψάχνουν παντού μετά την πρώτη στροφή!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Wow! Αυτές είναι λύσεις ρε γμτ…
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πέραν της πλάκας τώρα, το ανέφερα, μια και το έχω ως πληροφορία από τον ταπετσιέρη (ο οποίος σημειωτέον είναι από τις πιο μεγάλες «φίρμες» στην Ελλάδα) επειδή το «ανάγλυφο» αυτό αποτελεί μέρος της γοητείας των ταμπλό σχεδιασμού Paul Bracq όπως ειναι το Ε21, Ε24 αλλά και μετέπειτα το Ε28 και Ε30 |
|
||||
|
||||
To ανάγλυφο δεν φεύγει! Μην τρελαθούμε…
Επικοινώνησα με just dashes, έτσι από περιέργεια… 1900 $ η ανακαίνιση του ταμπλό… !
|
||||
|
||||
OK θα αγοράσω 2 Ε30 για ανταλλακτικά!
|
|
||||
|
||||
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τελικά δεν θα χρειαστώ επισκευή ταμπλό. Αφορούσε άλλο ε30 που κοίταζα να πάρω γιατί η κόκκινη έχει μαζέψει πολλά τα τελευταία χρόνια που της κάνω μόνο τα βασικά… με πρώτο πρώτο το χρώμα που έχει γίνει σκ@τ@! Τα είδα, τα ζύγισα όμως και παρότι αυτό που κοίταζα ήταν γενικά καλό, αποφασίσω να ρίξω τα λεφτά στην κόκκινη ξεκινώντας με ολική βαφή… λύσιμο, γδύσιμο, ξύσιμο μέχρι λαμαρίνα και προχωράμε…και βλέπουμε που φτάνουμε… ¶ντε γεια μας…
|
||||
|
||||
Και χωρίς να υπολογίσεις τα έξοδα αποστολής - και επιστροφής...
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|