|
||||
|
||||
Σημερα στα 39.285 χλμ αλλαξα πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου,ενα μηνα πριν την ληξη της εγγυησης,σε αντιπροσωπεια επι της Συγγρου.Σκεφτηκα και εγω για αλλαγη ολων αλλα δεν...
|
|||
|
|||
Τέλος η εγγύηση εδώ και κάτι μήνες! Ξέρει κάποιος το κόστος αλλαγής δύο πολλαπλασιαστών μαζί με εργατικά σε αντιπροσωπεια?
|
|
|||
|
|||
καλημέρα και απο εμένα και εγώ έχω αλλάξει 2πολλαπλασιαστες εκτός εγγυησης στα 20,000km την πρωτη 184,00 και την δευτερη 110,00 συμειωτέον η δεύτερη ήταν βγαίνοντας απο το συνεργείο Σφακαινάκης μεσογείων.Ακόμη και ενας καμένος αισθητήρας εντός εγγυησης!!
Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο Αθήνα προς τα Βόρεια ... Στο συγκεκριμένο δεν το ξαναπάω..γιατί εκτός των άλλων πήρα ένα αυτοκίνητο σαν χοιροστάσιο γεμάτο χώματο και το είχαν απο το πρωι και το πήρα το βράδυ είχε χώμα ακόμη και στο τιμόνι γιατί το πήρε η οδική βοήθεια!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τετοια εταιρία!! |
|
||||
|
||||
Καλωσορισες sasa. Για τι συνεργειο ενδιαφερεσαι για εξουσιοδοτημενο ή μη;..
Αν θες πες μου να σου στειλω πμ (για να μη φανει διαφημιση) με καποια συνεργεια εξουσιοδοτημενα και μη. |
|
|||
|
|||
εξουσιοδοτημένο.....είναι καλύτερα !!!
Ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
Εγώ είμαι στον 4ο πολλαπλασιαστή (δεν είμαι σίγουρος αν αλλάχτηκαν όλοι οι παλιοί, ή άν ξανά-αλλάχτηκε κάποιος που είχε ήδη αλλαχτεί), και οι 4 από τα 30.000 ως τα 33.500 χιλιόμετρα...και βλέπουμε...
Τα συμπτώματα ήταν έντονο ρετάρισμα, υψηλή κατανάλωση και μερικά "ξεμπουκώματα-κλωτσιές", κυρίως κοντά τις 2000 στροφές με δευτέρα ή τρίτη. Συγγνώμη, νόμιζα ότι η ποιότητα υποτίθεται πρέπει να είναι κυρίως στα μηχανικά και στα ηλεκτρονικά, όχι στο δέρμα και στους σάκους σκι. Μήπως η BMW που ξέραμε δεν υφίσταται πλέον; |
|
||||
|
||||
Η BMW δεν φτιάχνει πολλαπλασιαστές.
Για αυτό το λόγο όλες οι εταιρίες έχουν πρόβλημα με τους συγκεκριμένους. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ουτε με νοιαζει ποιες αλλες εχουν προβλημα....εγω στην bmw τα εσκασα τα ευροπουλα μου
|
||||
|
||||
Έχοντας αυτή την αντιμετώπιση ποτέ δεν θα λύσεις τα προβλήματά σου.
Αν για παράδειγμα οι πολλαπλασιαστές μάρκας Χ χαλάνε συνεχώς σε όλους, εγώ θα έψαχνα μια άλλη εταιρία. |
|
||||
|
||||
συγνωμη...εγω θα εψαχνα??? δουλεια τους ειναι να ψαξουν και οχι δουλεια μου...αλλα με την σοβαροτητα που δειχνουν να ειναι σιγουροι οτι τοσο σοβαρα θα τους παρουμε και την επομενη φορα που θα αγορασουμε αμαξι...
|
|