|
Αξεσουάρ, Ανταλλακτικά Αγγελίες προσφοράς και ζήτησης για αξεσουάρ και ανταλλακτικά |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρομε για προφυλακτήρα μπροστινό m3 E46 2003 και αν υπάρχουν και τα προβολάκια. Κάποιος βλάκας μου των ξήλωσε .Αν έχει κάποιος ας παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ .
|
|
||||
|
||||
Στο συγκεκριμένο thread που έγραψες, διάβασες έστω τον τίτλο του ?????????
|
|
||||
|
||||
Μαλλον οχι!!!
χαχαχαχαχαχα... |
|
|||
|
|||
Paidia exo ena karo pragmata gia E36 Coupe pou sigoura tha endiaferoun pollous idioktites edo mesa,alla distixos den mporo na katalavo afti tin logiki tou na prepei na kano kapoies diadikasies gia na mporo na kataxoriso mia aggelia,diladi imarton....Na po oti kapoios paei na valei mia aggelia me antallaktika oti na nai mesa sto forum tis bmw ok,alla an einai mia aggelia pou mporei na endiaferei ena soro kosmo edo mesa kai einai gia bmw,poio to noima na ginetai afto? Anyway,exo tin aggelia mou sto 4tforum.gr , dragster.gr kai gtcclub.com ...
An yparxei provlima kai me afto pou kano,tote sixoriste me kai sviste afto to post,efxaristo... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/faq.php Δεν επιτρέπεται να γράφεις greeklish διάβασε έστω το πρώτο ποστ αυτού του θρεντ!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παρ όλα αυτά, τόσο καιρό θα είχες μάθει και για τα greeklish τα οποία οι περισσότεροι δεν τα διαβάζουν γιατί τους βγαίνουν τα μάτια (συμπεριλαμβανόμενου και εμένα) και πάνω απ όλα, στην εγγραφή σου αν έβαζες τα στοιχεία (30 δευτερόλεπτα χρόνος) θα υπήρχες ήδη στην λίστα.... |
|
|||
|
|||
Εχω συμπληρωσει στο προφιλ μου,Ονομα,Επωνυμο,Πολη-Περιοχη,Τηλεφωνο.
Τωρα απλα περιμενω να βγει νεα λιστα με τα ενεργα μελη και αν ναι ποτε περιπου ειναι να βγει? Επισης,στο πεδιο διευθυνση,εβαλα απλα ξανα την Πολη μου.Πρεπει να δηλωσω εκει και την διευθυνση που μενω? Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/...ad.php?t=20297 Μαλλον πας για την επομενη.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και ποτε βγαινει αυτη?? |
|
||||
|
||||
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΡΙΜ ΠΑΡΑΘΥΡΟΝ
ΑΝΤΑΛΑΖΩ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΡΙΜ ΠΑΡΑΘΥΡΟΝ ΑΠΟ Ε46 COUPE ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΙΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|